Η συγκινητική στιγμή με Λουτσέσκου και το φιλί στον μικρό Γιαννάκη (vid)

Λουτσέσκου - Γιαννάκης

i

© PrtScr

Η συγκινητική στιγμή με Λουτσέσκου και το φιλί στον μικρό Γιαννάκη (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:59 - 31.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:20 - 14.08.2024

Λίγα λεπτά μετά τη λήξη του ντέρμπι στην Opap Arena, ο Ράζβαν Λουτσέσκου συναντήθηκε με τον Γιαννάκη τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ και μας χάρισε ένα σπουδαίο στιγμιότυπο.

Στο ντέρμπι της Opap Arena για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League, η ανώτερη ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-0) χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν κατάφερε να δείξει σημάδια αντίδρασης στην ασφυκτική πίεση της Ένωσης, ωστόσο αυτό έχει πολύ μικρή σημασία μπροστά σε όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον μικρό Γιαννάκη.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα και μεταξύ άλλων μας υπενθύμισε τον λόγο για τον οποίο αγαπάμε αυτό το άθλημα.

Να θυμίσουμε πως λίγα λεπτά μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, ο Πέτρος Μάνταλος πήγε στην εξέδρα και πήρε αγκαλιά τον μικρό φίλο των «ασπρόμαυρων», με αποτέλεσμα ο ίδιος να γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που βρέθηκε στην Opap Arena.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της αποστολής του ΠΑΟΚ, ο μικρός Γιαννάκης μας προσέφερε ακόμη ένα συγκινητικό στιγμιότυπο. Συγκεκριμένα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου μόλις τον εντόπισε πήγε κοντά του, φωτογραφήθηκε μαζί του και του έδωσε ένα φιλί, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να δημοσιοποιεί τη συγκεκριμένη στιγμή στο twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο».

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ και το σόου Ποντένσε στην Κρήτη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!