Έξαλλος ο Λουτσέσκου για Περιστέρι και... Λιβαδειά: «Σε ίδια φάση δε δόθηκε πέναλτι κατά της ΑΕΚ, εδώ έδωσαν πέναλτι - Κερδίσαμε διαιτητή και VAR»

Έξαλλος ο Λουτσέσκου για Περιστέρι και... Λιβαδειά: «Σε ίδια φάση δε δόθηκε πέναλτι κατά της ΑΕΚ, εδώ έδωσαν πέναλτι - Κερδίσαμε διαιτητή και VAR»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:36 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 01.09.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τη φάση του πέναλτι στο Περιστέρι.

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρόμητου με 2-1. Ο Μαντί Καμαρά χάρισε τη νίκη στον Δικέφαλο, ο οποίος έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου φανερά εκνευρισμένος μίλησε για τη φάση του πέναλτι του Ουάρντα, ενώ αναφέρθηκε και στη φάση του Λεβαδειακός - ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας!

Πώς γίνεται να μας ακύρωσε το γκολ που κάναμε το 1-2 με τον Ζίβκοβιτς και έδωσε φάουλ σε βάρος του Μπάμπα.

Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας.

Τρεις φορές κλέψαμε τη μπάλα στο πρώτο ημίχρονο και ο διαιτητής σφύριζε φάουλ. Δεν μπορώ να το καταλάβω πώς έγινε αυτο.

Δεν ήταν οκ το παιχνίδι για εμάς, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, υπήρχε υγρασία, το χορτάρι δεν ήταν καλό, αλλά εμείς δείξαμε ότι είμαστε μαχητές!»

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!