Λουτσέσκου: «Περιμένετε ο Κοτάρσκι να είναι ο Θεός μας και να αποκρούει τα πάντα;»

Λουτσέσκου

i

© Intime

Λουτσέσκου: «Περιμένετε ο Κοτάρσκι να είναι ο Θεός μας και να αποκρούει τα πάντα;»

Μάνος Τσαλγατίδης 13:47 - 02.07.2024 / Ανανεώθηκε: 13:48 - 02.07.2024

Οι έντονες παρατηρήσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου στους ποδοσφαιριστές του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στο Χορστ της Ολλανδίας βρίσκεται σε εξέλιξη, με το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και... φωνές από Λουτσέσκου. Μεταξύ άλλων, ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου θέλησε να δώσει οδηγίες στους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Να έχετε υπομονή να επιτίθεστε στον χώρο, να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα, θέλω να είμαστε έξυπνοι και να βρίσκουμε την πλάτη των αντιπάλων αμυντικών. Κάνουμε λάθη στα άκρα της άμυνας και δεν αντιδρά κάνεις, τι περιμένετε ο Κοτάρσκι να είναι ο Θεός μας και να αποκρούει τα πάντα;».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν χωριστεί σε δυο ομάδες.

Μαύροι: Μπαλωμένος, Εκόνγκ Μιχαηλίδης, Ράφα, Ότο, Τσιγγάρας, Οζντόεφ, Μουργκ, Ντεσπόντοφ. Κουαλιάτα, Μπράντον.

Πορτοκαλί: Κοτάρσκι, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Σάστρε, Μπάμπα, Καμαρά, Σβαμπ, Βιεϊρίνια, Τάισον, Γκούμας, Σαμάτα

Ορίστηκε το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ: Η μέρα και η ώρα

Γνωστή έγινε η ημερομηνία του πρώτου ευρωπαϊκού ματς του ΠΑΟΚ απέναντι στη νικήτρια του ζευγαριού Εγνάτια - Μπάνια Λούκα στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικά γύρο του Champions League.

Όπως ανακοίνωσε η UEFA, η αναμέτρησης της Τούμπας είναι προγραμματισμένη για τις 24 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 20:30. Ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος «πέταξε» το πρωί της Δευτέρας (1/7) για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία του, περιμένει τον αντίπαλο του που θα προκύψει από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League για να μάθει αν η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα λάβει χώρα στην Βοσνία ή την Αλβανία.