«Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου για προπονητή»

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

«Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου για προπονητή»

Sportal newsroom 17:42 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:43 - 05.09.2024

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο αν είχε στον πάγκο τον Ράζβαν Λουτσέσκου εξέφρασε παλαίμαχος παίκτης του Άρη και της ΑΕΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη και τη ΑΕΚ, Ντίνος Μπαλλής, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη μάχη του τίτλου και τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου για προπονητή».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Άρη: «Ο Άρης έκανε ποιοτικές μεταγραφές, έχει το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων ετών και θα μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο Άρης πέρυσι δεν πίστευε κανείς από τους οπαδούς του ότι θα έχει αυτό το αποτέλεσμα και να εμφανιστεί τόσο κακός σε ένα ματς που περίμενε όλη η οικογένεια. Ήταν ο χειρότερος τελικός που έπαιξε ο Άρης, είχε πολύ κακή απόδοση. Πλήγωσε την οικογένεια του Άρη. Ωστόσο, πιστεύω ο Αρειανός απέκτησε όραμα με τις μεταγραφές που έγιναν. Ο Άρης έδειξε ότι θα είναι από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος και ίσως και ο ρυθμιστής του. Δεν είναι εύκολο να περάσει κανείς από το Χαριλάου».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός ίσως ξόδεψε και τα περισσότερα αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή πήρες 10 παίκτες, έχεις και καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει ομάδα όταν θα πάρει τον Λουτσέσκου προπονητή. Ξέρεις πόσο τον περιμένει η Αθήνα; Ο Ολυμπιακός έχει προπονητάρα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι ερωτηματικό. Ο Αλμέιδα έκανε τον Πινέδα δεξί μπακ αλλά μου δημιούργησε δεύτερες σκέψεις. Αν ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον Λουτσέσκου, θα ήταν το πρώτο φαβορί».

Για τον ΠΑΟΚ και τον Κωνσταντέλια: «Ο Κωνσταντέλιας είναι το μεγαλύτερο ταλέντο εδώ και 40-50 χρόνια στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ταλέντο σαν εκείνον και μακάρι να τον χαρεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ και προσωπικά θα ήθελα να τον δω σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί να ηγηθεί. Πήρε στις πλάτες του τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να βγάζεις κακία για αυτό το παιδί και να το αμφισβητείς».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Έκανε καλά ο Άρης που κράτησε τον Μάντζιο και αν ο Άρης κερδίσει ένα συν φέτος θα οφείλεται και σε εκείνον. Αν δεν έχεις το υλικό δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά. Αν έπαιρνε το κύπελλο πέρυσι, θα ήταν 1000% πετυχημένος. Έχει το υλικό φέτος, ενισχύθηκε η ομάδα και περιμένει πολλά».

Για τη μάχη του τίτλου: «Δίνω προβάδισμα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός είναι ερωτηματικό αλλά και η ΑΕΚ είναι φαβορί και μια σταθερή αξία».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!