Λουτσέσκου: «Δυστυχώς για τον σύλλογο δεν τα καταφέραμε - Χάσαμε την πρόκριση μόνοι μας»
i

© Intime

Λουτσέσκου: «Δυστυχώς για τον σύλλογο δεν τα καταφέραμε - Χάσαμε την πρόκριση μόνοι μας»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:35 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:36 - 13.08.2024

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κλήθηκε να σχολιάσει τον πικρό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ «αυτοκτόνησε» και είπε αντίο στο Champions League!

Η ομάδα του Λουτσέσκου κρατούσε τη νίκη και την πρόκριση στα χέρια της, όμως μία στραβοκλοτσιά του Μαντί Καμαρά στις καθυστερήσεις άλλαξε τα δεδομένα.

Στην παράταση η Μάλμε είχε περισσότερες δυνάμεις κι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή (3-4), με αποτέλεσμα να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς, ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανέφερε πως ο Δικέφαλος έχασε την πρόκριση μόνος του.

«Χάσαμε την πρόκριση μόνοι μας, είναι αδύνατο να δεχόμαστε δύο γκολ τέτοια όπως δεχθήκαμε στο 3-3 και στο 3-4 αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Ίσως έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το ματς στο τέλος, νομίζω όμως με την εικόνα του αγώνα αξίζαμε τη νίκη. Δυστυχώς για τον σύλλογο δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!