Ήττα στις καθυστερήσεις για τη Λυών από τη Μαρσέιγ των δέκα παικτών πριν τον Ολυμπιακό
i

©imago

Ήττα στις καθυστερήσεις για τη Λυών από τη Μαρσέιγ των δέκα παικτών πριν τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 23:49 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:05 - 23.09.2024

Σε ένα αδιανόητο ματς η Λυών ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από τη Μαρσέιγ πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι η Λυών ηττήθηκε με 2-3 εντός έδρας από τη Μαρσέιγ των δέκα παικτών πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την πρώτη αγωνιστική του Europa League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με κόκκινη, αφού ο Μπαλέρντι δέχτηκε δύο κίτρινες σε τέσσερα λεπτά (1', 5'). Παρόλα αυτά η Μαρσέιγ μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της και να απειλήσει την εστία της Λυών, η οποία επίσης είχε τις στιγμές της.

Στο 45+7' μάλιστα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, ο Λακαζέτ ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Ρούλι έβγαλε την προσπάθεια του Γάλλου επιθετικού. Στο δεύτερο μέρος η Λυών μπήκε φουριόζα και στο 53ο λεπτό άνοιξε το σκορ.

Μετά από τρομερή ενέργεια του Μάτα ο Τσαλέτα - Τσαρ πήρε μια κεφαλιά και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Τέσσερα λεπτά μετά η Λυών έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λακαζέτ, αλλά η Μαρσέιγ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 69' με τον Λιρόλα.

Οι παίκτες του Ντε Τσέρμπι όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο Ουλισές Γκαρσία μετά από ασίστ του Λιρόλα έκανε το 2-1 για τη Μαρσέιγ. Στο 90+3' ο Τσερκί ισοφάρισε για τη Λυών, αλλά δύο λεπτά μετά ο Ρόου... σόκαρε τους γηπεδούχους και έδωσε τη νίκη στους Μασσαλούς.