Έσε: «Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα»
i

© Intime

Έσε: «Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε, μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:59 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:02 - 25.09.2024

Ο Σαντιάγο Έσε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λυών για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League και τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα είναι έτοιμοι να αλλάξουν την εικόνα τους.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λυών για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League ο Σαντιάγο Έσε τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι άπαντες είναι έτοιμοι να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα τελευταία χρονικά παιχνίδια: «Πρώτα απ' όλα καλησπέρα σε όλους. Πιστεύω πώς βρισκόμαστε στην αρχή μίας νέας διοργάνωσης. Είμαστε μία ομάδα που τώρα μπαίνει σε ρυθμό. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε και να μιλάμε για κακά αποτελέσματα. Ως ομάδα μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε αυτό».

Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ»
EUROPA LEAGUE

19:45 - 25.09.2024

Μεντιλίμπαρ: «Είναι πολύ καλό να σε σέβονται και να ξέρουν την αξία σου, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ»

Όλα όσα δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λυών για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League.

Για το τι συζήτησαν εκείνος και οι συμπαίκτες του: «Ευχαριστώ (για τις ευχές για καλή χρονιά). Ναι μιλάμε συνεχώς μεταξύ μας. Αναλύουμε συνεχώς τι συμβαίνει και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό που είχαμε από πέρυσι. Δεν πρέπει να μένουμε σε ένα κακό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δουλεύουμε για να διορθώνουμε τα λάθη μας. Είναι σημαντικό πώς ο κόσμος σέβεται τον Ολυμπιακό όπως και πέρσι».

Για τη χρονιά που είχε με τόσους αγώνες: «Νιώθω πολύ καλά. Νιώθω πανέτοιμος. Όσα ματς και να παίξω όταν και εάν δεν νιώθω καλά θα το πω στον προπονητή. Όμως πρόλαβα να ξεκουραστώ, με βοήθησαν οι διακοπές και είμαι εδώ για να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τον Εσε και την Εθνική του: «Αποτελεί παρελθόν η Εθνική. Εδώ εκπροσωπώ τον σύλλογό μου. Πρέπει να σεβαστούμε τον Ολυμπιακό. Τώρα είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το αύριο».