Ο Λόρενς Φίσερ ορίστηκε για το Λυών - Ολυμπιακός

Ο Λόρενς Φίσερ

i

© Imago

Ο Λόρενς Φίσερ ορίστηκε για το Λυών - Ολυμπιακός

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:47 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 24.09.2024

Ο Βέλγος Λόρενς Φίσερ θα «σφυρίξει» την επερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Λυών.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο League Stage του Europa League. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ θα τεθεί αντιμέτωπη την Πέμπτη (26/9, 22:00) με τη Λυών, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η UEFA όρισε τον Βέλγο Λόρενς Φίσερ να τη διευθύνει. Ο ίδιος είναι διαιτητής από την πρώτη κατηγορία και θα έχει βοηθούς του τους συμπατριώτες του Ρίαν Βάνιζέρε και Τιμπό Νίσεν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σιμόν Μπορντοουί, επίσης, από το Βέλγιο.

Στο VAR θα βρίσκονται ο Μπραμ Φαν Ντρίσε με τον Ιταλό Ντανίλε Κίφι.

Όσον αφορά στο ελληνικό παρελθόν του Φίσερ, έχει σφυρίξει δύο παιχνίδια. Αρχικά είχε διευθύνει το Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1 (4/8/22) στα playoffs του Europa League προ διετίας και το ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (24/2/22) που κρίθηκε στα πέναλτι, με τον Δικέφαλο να προκρίνεται στα προημιτελικά του Conference League.

Ο Τσικίνιο το έκανε τατουάζ και θα κουβαλάει για πάντα μαζί του το τρόπαιο του Conference League

Η περασμένη σεζόν για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού ήταν κάτι παραπάνω από ονειρική και σίγουρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του Μεντιλίμπαρ και των παικτών του.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία ιστορική πορεία στο Conference League, απέκλεισαν ομάδες όπως η Φενέρ και η Άστον Βίλα, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί, οι ερυθρόλευκοι τέθηκαν αντιμέτωποι με τη Φιορεντίνα και πανηγύρισαν τη νίκη (1-0), με τον Ελ Κααμπί να χαρίζει το βαρύτιμο τρόπαιο στην ομάδα του.

Ένα τρόπαιο, το οποίο θα κουβαλάει για πάντα μαζί του ο Τσικίνιο. Ο Πορτογάλος μέσος ήθελε να αποτυπώσει αυτή την ανάμνηση και στο σώμα του, κάνοντας τατουάζ την ευρωπαϊκή κούπα του Ολυμπιακού, μαζί με ένα λιοντάρι. Μάλιστα, το υπέροχο εικαστικό συνοδεύεται από το μήνυμα: «Ξεκουράσου στο τέλος, όχι στη μέση».