Βερβελές: Εξτρέμ ο Ροντινέι - Το σχόλιο για την τιμωρία της Λυών και πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός στο Groupama Stadium (vids+gallery)

Ο Ροντινέι.

i

©intime

Βερβελές: Εξτρέμ ο Ροντινέι - Το σχόλιο για την τιμωρία της Λυών και πόσο κόσμο θα έχει ο Ολυμπιακός στο Groupama Stadium (vids+gallery)

Διονύσης Βερβελές 20:39 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:40 - 25.09.2024

Ο Διονύσης Βερβελές αναφέρεται στο πιθανό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Λυών, αλλά και την τιμωρία της γαλλικής ομάδας από τη Λυών.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την Πέμπτη το ταξίδι του στο Europa League.

Ο κάτοχος του Conference League, θα φιλοξενηθεί από τη Λυών, η οποία την περασμένη αγωνιστική στη Ligue 1, ηττήθηκε 3-2 σ’ ένα δραματικό ματς από τη Μαρσέιγ και είναι σε δεινή θέση.

Οι Πειραιώτες επίσης στο πρωτάθλημα προέρχονται από δύο αρνητικά αποτελέσματα με τον Παναιτωλικό εντός έδρας (0-0) και τον Άρη (ήττα 2-1 εκτός).

O ρεπόρτερ και απεσταλμένος του sportal στη Γαλλία, ο Διοσύσης Βερβελές, αναφέρθηκε στην επικρατέστερη ενδεκάδα, όπου σημαντικό ρόλο θα έχει ο Ροντινέι. Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να παίξει δεξί εξτρέμ με τον Κοστίνια δεξί μπακ, εξαιτίας της απουσίας των Μάρτινς και Μασούρα.

Ο Βερβελές τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ένα καλό αποτέλεσμα, όχι μόνο για την πορεία του στη διοργάνωση, αλλά και για ψυχολογικούς λόγους.

Στάθηκε επίσης στην τιμωρία της γαλλικής ομάδας και στη στήριξη 1.200 οπαδών που θα έχουν ο Μεντιλίμπαρ και οι ποδοσφαιριστές του. Η γαλλική ομάδα θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες στο σπίτι της, όπου θα έχει σχεδόν 50% πληρότητα, αφού τιμωρήθηκε από την UEFA.

«Στο Groupama Staduium, σ’ ένα πολύ ωραίο γήπεδο μετά την απόφαση της UEFA για την τιμωρία της, η Λυών θα έχει κλειστά τα δύο πέταλα. Έτσι, θα υπάρχει ένα ιδιαίτερο σκηνικό. Μειώνεται αισθητά και η χωρητικότητα του γηπέδου που είναι 60.000. Οι Γάλλοι περιμένουν 30.000 οπαδούς του, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι 1.200 σε μία γωνία και 100 θα βρίσκονται στα επίσημα».

Επιβεβαίωση Sportal: «Ο Ολυμπιακός "έκλεισε" τον Ουνάς», σύμφωνα με τον Ρομάνο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:57 - 25.09.2024

Επιβεβαίωση Sportal: «Ο Ολυμπιακός "έκλεισε" τον Ουνάς», σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκαλύπτει ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Αντάμ Ουνάς κι ο Αλγερινός εξτρέμ ετοιμάζεται να φορέσει τα «ερυθρόλευκα», υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Επιβεβαίωση Sportal που αποκάλυψε την Τρίτη (24/09) ότι οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τη συμφωνία με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό της Νάπολι.

Δείτε τα σχόλια του Βερβελέ.