Λυών - Ολυμπιακός: Περιμένουν βροχή οι Γάλλοι την ώρα του ματς

Λυών - Ολυμπιακός: Περιμένουν βροχή οι Γάλλοι την ώρα του ματς

Διονύσης Βερβελές 21:25 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:26 - 25.09.2024

Η πρόβλεψή τους για το Λυών - Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης, στην πρεμιέρα του Europa League.

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο ανανεωμένο Europa League. Σε μια διοργάνωση με μία βαθμολογία πλέον και όχι ανά όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν αυτό το ματς στο «Groupama Stadium», ένα όμορφο γήπεδο με μεγάλους χώρους και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις εγκαταστάσεις του.

Οι Πειραιώτες, συνάντησαν σχετικά νορμάλ καιρό. Το θερμόμετρο στους 18 βαθμούς Κελσίου την ώρα της προπόνησης, αλλά με ψιλόβροχο νωρίτερα. Βρήκαν δυνατό αέρα, αλλά η εκτίμηση των Γάλλων, λέει πως την ώρα του αγώνα (σέντρα στις 22:00 ώρα Ελλάδας) το βράδυ της Πέμπτης, θα βρέχει…

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;
EUROPA LEAGUE

11:51 - 25.09.2024

Αυτά είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του Europa League - Σε ποια θέση βρίσκονται οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός;

Το νέο Europa League ετοιμάζεται να πάρει σάρκα και οστά, με την αρχή να γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη. Ποιες είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσουν και που βρίσκονται οι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πιθανότητες βροχής την ώρα του ματς, είναι στο 85%, όταν στη σημερινή προπόνηση ήταν στο 40%. Καλό είναι να το έχει υπόψη του και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο αυτό.

Σκέπαστρο υπάρχει στο γήπεδο, ναι, αλλά ας μην ξεχνάμε πως οι οπαδοί των Πειραιωτών θα βρεθούν και στο σημείο συγκέντρωσης, όπου θα αλλάξουν τα voucher που έχουν προμηθευθεί με τα εισιτήρια, υπό την εποπτεία της γαλλικής αστυνομίας που έχει αυξημένα μέτρα και γι’ αυτή την αναμέτρηση.