Το ξέσπασμα του Πιέρ Σαζ στο ημίχρονο του Λυών - Ολυμπιακός: «Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το γαμ... ματς» (vid)

Το ξέσπασμα του Πιέρ Σαζ στο ημίχρονο του Λυών - Ολυμπιακός: «Πρέπει να κερδίσουμε αυτό το γαμ... ματς» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:47 - 12.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:55 - 12.10.2024

Ο Πιέρ Σαζ ξέσπασε στους ποδοσφαιριστές του μιλώντας τους στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα του αγώνα της Λυών κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε η κάμερα του καναλιού του γαλλικού συλλόγου.

Μία άλλη πτυχή του Πιέρ Σαζ έφερε στην επιφάνεια η Λυών! Ο 45χρονος Γάλλος κόουτς είναι συνήθως ήρεμος και πάντα ζυγίζει τα λόγια του όταν κάνει δηλώσεις. Όμως, υπάρχουν και στιγμές που ο τεχνικός των «λιονέ» γίνεται έξαλλος. Ο Σαζ προέβη σε ένα πρωτοφανές «ξέσπασμα» στο ημίχρονου του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League, όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής (11/10) η κάμερα του καναλιού του γαλλικού συλλόγου «OLPlay».

«Μερικοί στα αποδυτήρια είναι μουτρωμένοι επειδή δεν παίζουν. Ε, παίξε. Είσαι θυμωμένος γιατί δεν παίζεις; Εντάξει, τότε παίξε και κέρδισε. Και τότε θα πω: “Έκανα λάθος, συγγνώμη, θα παίξεις στο επόμενο παιχνίδι”. Πείτε μου, δεν καταλαβαίνω.

Την περασμένη σεζόν κάνατε κάτι τρελό, προκριθήκατε στην Ευρώπη και ξαφνικά αυτό σταματά, γιατί; Μία νίκη και τα αποδυτήρια είναι γεμάτα χαρά! Τι θέλετε να κάνετε;

Να είστε καταθλιπτικοί, να συστηνόμαστε όλοι κάθε μέρα λέγοντας το όνομά μας; Κάθε μέρα σκοτώνεστε στις προπονήσεις, διάολε. Αν δεν κάναμε τίποτα όλη την εβδομάδα, θα το δεχόμουν, αλλά κάθε μέρα κάνετε εξαιρετικές προπονήσεις, γιατί παίζουμε έτσι;

Αν σεβόμαστε τον εαυτό μας, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το γ…..@@@ ματς!».

Τα λόγια του Πιέρ Σαζ έπιασαν τόπο, καθώς η Λυών επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού χάρη στα γκολ του Τσερκί (65') και του Μπενραχμά (71'), πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στη League Phase του Europa League.