Ανατροπή - έπος για τη Λυών που νίκησε το Στρασβούργο με «τεσσάρα»

Λυών - Στρασβούργο - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Ανατροπή - έπος για τη Λυών που νίκησε το Στρασβούργο με «τεσσάρα»

Τζιοβάνι Ζάκαρη • 23:49 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 30.08.2024

Μία ασύλληπτη ανατροπή πέτυχε η Λυών η οποία μέσα σε σχεδόν 10 λεπτά έφερε τούμπα το ματς με το Στρασβούργο. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League επικράτησε με 4-3, στο ματς της 3ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Το πρώτο της τρίποντο στη φετινή Ligue 1 εξασφάλισε η Λυών, η οποία επικράτησε με 4-3 του Στρασβούργου. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού πέτυχε ασύλληπτη ανατροπή και πήρε τη νίκη στο ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό ο Νανάσι εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην αντίπαλη άμυνα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο Τολισό ήταν εκείνος που λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (45+2') έκανε το 1-1, όταν με εξ επαφής ριμπάουντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ξανά από νωρίς, στο δεύτερο μέρος το Στρασβούργο πήρε εκ νέου το προβάδισμα, όταν με κεφαλιά του ο Σάντος σκόραρε για το 1-2 (48'). Δέκα λεπτά αργότερα ο Εμενέγκα βγήκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ευστόχησε για το 1-3.

Όμως η Λυών δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα... Στο 61ο λεπτό ο Μαϊτλαντ-Νιλς πήρε ένα ριμπάουντ εντός της περιοχής και μείωσε σε 2-3. Στο 68ο λεπτό ο Ορμπάν υποδέχθηκε την μπαλιά του Λακαζέτ και με ένα υπέροχο σουτ ισοφάρισε σε 3-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο ίδιος, όταν στο 72ο λεπτό με κεφαλιά σκόραρε για το 4-3.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: