«Και η Φενέρμπαχτσε του Μουρίνιο στο κόλπο για Μαντί Καμαρά»

Μαντί Καμαρά

i

© intime

«Και η Φενέρμπαχτσε του Μουρίνιο στο κόλπο για Μαντί Καμαρά»

Sportal newsroom 23:38 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 10.06.2024

Οι Γάλλοι ισχυρίζονται πως πέρα από την ΑΕΚ, ενδιαφέρεται και η Φενέρμπαχτσε για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

Οι εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν «τρέχουν» μόνο σχετικά με το διοικητικό κομμάτι όμως, αλλά και με τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Το ένα εξάλλου δεν στέκεται εμπόδιο στο άλλο. Έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας (10/06) έγινε γνωστό ένα όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου.

Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά, που μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και η προσέγγιση που του έχει κάνει η Ένωση είναι καλύτερη από όλους τους άλλους και σε συμβόλαιο και γενικώς σε όρους.

Ο 27χρονος άσος είναι ένα πολύ... καυτό όνομα, καθώς μέχρι πρότινος ήταν και ο ΠΑΟΚ στο κόλπο για την απόκτηση του. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του βορρά είχε καταθέσει πρόταση, αλλά του είχε δώσει διορία για απάντηση μέχρι την Παρασκευή (07/06), αλλά αυτή δεν ήρθε ποτέ.

Πέρα από τους δύο Δικεφάλους πάντως, ο Μαντί Καμαρά φέρεται να βρίσκεται και στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο. Αυτό ισχυρίστηκε τουλάχιστον ο Γάλλος δημοσιογράφος, Σεμπαστιέν Ντενίς, μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ο ίδιος υπογράμμισε ότι οι Λενς, Λιλ και Σεντ Ετιέν επίσης ενδιαφέρονται για την περίπτωση του.