Η νέα διοίκηση της Γιουνάιτεντ άλλαξε μέχρι και τη φυσούνα του «Ολντ Τράφορντ» και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα – Το πριν και το μετά

Η νέα διοίκηση της Γιουνάιτεντ άλλαξε μέχρι και τη φυσούνα του «Ολντ Τράφορντ» και το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα – Το πριν και το μετά

Sportal newsroom 19:34 - 09.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:34 - 09.08.2024

Μία προβληματική και απαρχαιωμένη φυσούνα άλλαξε η νέα διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τα αποτελέσματα να εντυπωσιάζουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλλαξε σελίδα αφού στο τιμόνι της μπήκε ως συνιδιοκτήτης ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ. Τα πλάνα του περιλαμβάνουν και την κατασκευή ενός νέου γηπέδου, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό. Η μάλλον υπάρχει αλλά αφορά το «Όλντ Τράφορντ», με τον επιχειρηματία να φροντίζει για τον εκσυγχρονισμό της έδρας του συλλόγου.

Μία από τις κινήσεις του, λοιπόν, αφορούσε την ανακατασκευή της φυσούνας, λίγα 24ωρα πριν την έναρξη της σεζόν 2024-25 στην Premier League. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακή, με τον σύλλογο να κοινοποιεί φωτογραφίες από το πριν και το μετά.

Αν μη τι άλλο, μέχρι να ξεκαθαριστεί το αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει νέο στάδιο ή όχι, ο νέος συνιδιοκτήτης θέλει να φροντίσει τουλάχιστον η νυν έδρα να αποτελεί ένα σύγχρονο γήπεδο.

Κίλι Χότζκινσον: Κατέκτησε το χρυσό στα 800 μέτρα και τώρα θέλει μετάλλιο στο «Ολντ Τράφορντ»

Ήταν πριν από περίπου ένα μήνα που η Κίλι Χότζκινσον υποσχέθηκε να πάρει ένα χρυσό μετάλλιο στο Ολντ Τράφορντ, το στάδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν κέρδιζε έναν αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024. Τώρα, η Βρετανίδα αθλήτρια, η οποία είναι οπαδός των «κόκκινων διαβόλων», εκπλήρωσε (μέρος) της υπόσχεσής της, αφού ήταν η νικήτρια των αγώνων στίβου 800 μέτρων γυναικών.

Η Χότζκινσον ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 1,56,72 λεπτά, κερδίζοντας την Τσιγκέ Ντούγκουμε, αθλήτρια από την Αιθιοπία που ήρθε 2η, και την Κενυάτισσα, Μαίρη Μοράα, στην 3η θέση. Χωρίς να αφήσουν την περίσταση να περάσει απαρατήρητη, τα κοινωνικά δίκτυα του αγγλικού συλλόγου τόνισαν το επίτευγμα της οπαδού: «Queen of the track. Συγχαρητήρια από την οικογένειά σου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!