Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2027 ο Μπρούνο Φερνάντες

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι το 2027 ο Μπρούνο Φερνάντες

Δημήτρης Χούπης 21:20 - 14.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:36 - 14.08.2024

Ο Μπρούνο Φερνάντες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027.

Για ακόμα τρία χρόνια θα μείνει ο Μπρούνο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος μέσος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους», το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027, ενώ θα έχει και την επιλογή για ακόμα μια σεζόν.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και ο χορηγός που… πιέζει το Old Trafford
PREMIER LEAGUE

14:02 - 14.08.2024

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και ο χορηγός που… πιέζει το Old Trafford

Η Ariel Investments έγινε η δεύτερη μεγαλομέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (μετά την οικογένεια Ράτκλιφ και τώρα συζητά με τον μέγα χορηγό της, την Snapdragon, για μια νέα συνεργασία που μπορεί να αλλάξει ακόμα και το όνομα του ιστορικού γηπέδου των «Κόκκινων Διαβόλων».

«Δεν θα υπέγραφα αυτό το συμβόλαιο, αν δεν πίστευα ότι οι καλύτερες μου στιγμές με τη Γιουνάιτεντ θα έρθουν. Από τις συζητήσεις μου με τη διοίκηση, είναι ξεκάθαρο πόσο αφοσιωμένοι είναι όλοι για την κατάκτηση τροπαίων στα επόμενα χρόνια», ήταν αρχικά τα λόγια του 29χρονου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Όλοι ξέρουν το πάθος που έχω για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καταλαβαίνω την ευθύνη και τη θυσία φορώντας αυτή τη φανέλα, το επίπεδο της αφοσίωσης και την επιθυμία που απαιτείται για να εκπροσωπήσω αυτή τη σπουδαία ομάδα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Συνολικά με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ ο Μπρούνο έχει 234 συμμετοχές, 79 γκολ και 67 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Καραμπάο Καπ.

«Ο Μπρούνο έχει εξαιρετικές εμφανίσεις και συνέπεια από τότε που ήρθε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι ένας έξυπνος ποδοσφαιριστής, δίνοντας έμπνευση στους παίκτες και το σταφ με την εικόνα του. Η αφοσίωση του Μπρούνο στην ομάδα είναι η επιτομή του τι χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής στη Γιουνάιτεντ», ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Νταν Άσγουορθ.