Αναυδοι οι οπαδοί με τον μισθό που προσέφερε η Γιουνάιτεντ για τον Γιόρο σε σύγκριση με τη Ρεάλ

Λένι Γιόρο - Φλορεντίνο Πέρεθ

Αναυδοι οι οπαδοί με τον μισθό που προσέφερε η Γιουνάιτεντ για τον Γιόρο σε σύγκριση με τη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 10:03 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 09.09.2024

Αναυδοι έμειναν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όταν διαπίστωσαν τα χρήματα τα οποία προσέφερε η ομάδα τους, σε μισθό, για να αποκτήσει τον Λένι Γιόρο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Λένι Γιόρο από τη Λιλ σε μια συμφωνία αξίας 62 εκατομμυρίων ευρώ, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να βγουν νικητές έπειτα από μία σκληρή μονομαχία που είχαν, για τον παίκτη, με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε γι' αρκετό καιρό στο στόχαστρό της τον νεαρό αμυντικό.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο 18χρονος επέλεξε να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Γουνάιτεντ αντί της Ρεάλ λόγω του σημαντικά υψηλότερου οικονομικού τους πακέτου. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Γιόρο έκλινε προς την προσφορά της ομάδας της Premier League ύψους 9,5 εκατομμυρίων ευρώ έναντι της πρότασης των Μαδριλένων, των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως ήταν φυσικό, οι αναφερόμενες νέες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Γιόρο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άφησαν τους φιλάθλους άναυδους στα social media.

«Σταματήστε να το κάνετε να φαίνεται ότι είναι θέμα χρημάτων. Η Ρεάλ δεν τον εκτιμούσε αρκετά», έγραψε χαρακτηριστικά ένας στο Twitter. «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να προσφέρει περισσότερα για να τον δελεάσει», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Δυστυχώς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους οπαδούς, ο Γιόρο είναι αυτή τη στιγμή στο περιθώριο, αφού υπέστη τραυματισμό στο πόδι στην προετοιμασία της σεζόν. Όμως η στάση του Γάλλου εντυπωσίασε τον Έρικ Τεν Χαχ ο οποίος ελπίζει να τον έχει διαθέσιμο τον Νοέμβριο.

«Εκφράζει έναν από τους λόγους για τους οποίους τον υπογράψαμε», είπε. «Πολύ ώριμος, φοβερή προσωπικότητα, αντιμετωπίζοντας το, ανυπομονώ, να είσαι θετικός. Έχει ήδη ξεκινήσει την αποθεραπεία του. Όπως λέω, για την ηλικία του, είναι ήδη πολύ ώριμος και πολύ ισορροπημένος. Δεν τον αποσπάς την προσοχή».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!