Απαλλάχθηκε από τις έρευνες για επίθεση στην πρώην σύντροφό του ο Άντονι

Άντονι

i

©imago

Απαλλάχθηκε από τις έρευνες για επίθεση στην πρώην σύντροφό του ο Άντονι

Δημήτρης Χούπης 09:43 - 21.08.2024 / Ανανεώθηκε: 11:52 - 21.08.2024

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, έχει απαλλαχθεί από τις έρευνες για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, με τη βραζιλιάνικη αστυνομία να σταματάει τις έρευνες σε βάρος του.

Ο Άντονι εδώ και περίπου έναν χρόνο κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, Γκαμπριέλα Καβάλιν, αλλά και για μία ακόμα γυναίκα, η οποία επίσης τον έχει κατηγορήσει. Ωστόσο έναν χρόνο μετά ο Βραζιλιάνος απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες.

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!
SPORTAL ORIGINALS

11:00 - 19.08.2024

ΠΑΟ-Αστέρας ΑΚΤΟR 0-1: Οι "ανορθογραφίες" του Αλόνσο και ο...αδιάβαστος Σιδηρόπουλος!

Το Talking Points επιστρέφει! Σωτήρης Κωσταβάρας και Στέφανος Αβραμίδης επιστρέφουν στα μικρόφωνα του Sportal και στο επίκεντρο βρίσκεται τα όσα είδαμε στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Η γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα AKTOR, η επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες, το δύσκολο τρίποντο του ΠΑΟΚ και φυσικά το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τον Βόλο. Ραντεβού στις 11:00 στη web TV του Sportal!

Πιο αναλυτικά, η αστυνομία της Βραζιλίας σταμάτησε τις έρευνες σε βάρος του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία που να αποδεικνύουν την ενοχή του, όπως δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σάο Πάολο.

Ακόμα, ο Άντονι, ο οποίος υπενθυμίζεται δεν είχε συλληφθεί ποτέ για τις κατηγορίες, ήταν αντικείμενο έρευνες και από την αστυνομία του Μάντσεστερ. Η οποία επίσης έχει σταματήσει κάθε έρευνα σε βάρος του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα την Τρίτη (20/8) ο δικηγόρος του 24χρονου πρώην παίκτη του Άγιαξ έβγαλε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

«Η υπεράσπιση του ποδοσφαιριστή Άντονι Ματέους Ντος Σάντος με αφορμή την είδηση που δημοσιεύτηκε στον βραζιλιάνικο Τύπο αυτή την Τρίτη, επιβεβαιώνει ότι η αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το 5ο γυναικείο αστυνομικό τμήμα της Αστυνομία του Σάο Πάολο έκλεισε χωρίς την απαγγελία κατηγοριών.

Η υπεράσπιση πίστευε πάντοτε ότι οι έρευνες, οι οποίες διεξήχθησαν, θα αποδείκνυαν την αθωότητα του Άντονι».