Από βδομάδα η τελική απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον του Τεν Χαχ

Ο Έρικ Τεν Χαχ

i

© PS Youtube

Από βδομάδα η τελική απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον του Τεν Χαχ

Δημήτρης Χούπης 18:20 - 07.06.2024

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία η τελική απόφαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ μπορεί να παρθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει στον... αέρα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» σε μία μέτρια χρονιά κατάφεραν να κατακτήσουν το FA Cup, νικώντας τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό με 2-1, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη συμμετοχή τους στο Europa League. Ωστόσο η εικόνα της γενικότερα συνεχίζει να προβληματίζει.

Κάπως έτσι το μέλλον του Ολλανδού στην ομάδα παραμένει ακόμα αμφίβολο. Πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον 54χρονο, κάτι που στη συνέχεια άλλαξε και στην ομάδα του Μάντσεστερ έχουν μπει σε σκέψεις για να τον κρατήσουν.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας έπαιξε σίγουρα ρόλο στο γεγονός ότι η διοίκηση μπήκε σε δεύτερες σκέψεις, κάτι που αν δεν είχε συμβεί, μπορεί ήδη ο Ολλανδός να αποτελούσε παρελθόν. Ένα νέο ρεπορτάζ του Sky Sports λοιπόν έδωσε νέες λεπτομέρειες στην όλη υπόθεση, λέγοντας ότι η τελική απόφαση για το μέλλον του Τεν Χαχ μπορεί να παρθεί την τελική επόμενη εβδομάδα.

Λέγεται μάλιστα ότι στους «κόκκινους διαβόλους» έχουν ήδη κατασταλάξει σε πέντε υποψήφιους προπονητές, σε περίπτωση που δεν συνεχίσει ο Τεν Χαχ. Ο Ολλανδός με την Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει δύο τρόπαιο στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, ένα Carabao Cup και ένα Κύπελλο Αγγλίας.