Πήρε το ντέρμπι η Άρσεναλ και ελπίζει σε γκέλα της Σίτι για τον τίτλο, δυσκολεύει η Ευρώπη για τη Γιουνάιτεντ!

Πήρε το ντέρμπι η Άρσεναλ και ελπίζει σε γκέλα της Σίτι για τον τίτλο, δυσκολεύει η Ευρώπη για τη Γιουνάιτεντ!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:25 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.05.2024

Η Άρσεναλ έκανε το καθήκον της στο «Ολντ Τράφορντ», επικράτησε 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και περιμένει... στραβοπάτημα της Σίτι για να «αγκαλιάσει» τον τίτλο της Premier League. Βλέπουν την Ευρώπη να απομακρύνεται οι «κόκκινοι διάβολοι».

Το καθήκον της έκανε στο «Ολντ Τράφορντ» η Άρσεναλ, που επικράτησε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0. Πλέον ελπίζει σε «στραβοπάτημα» της Σίτι, περιμένοντας το δώρο από τη μεγάλη της αντίπαλο, Τότεναμ, για να βγει πρώτη στην Premier League. Την ίδια ώρα, η ήττα των «Κόκκινων Διαβόλων» κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην ομάδα, που είναι πιθανό να μείνει εκτός Ευρώπης όντας 8η.

Στα του αγώνα, η γηπεδούχος ήταν πιο δυναμική στο ξεκίνημα, όμως ένα λάθος ήταν αρκετό για να της κοστίσει τη νίκη. Συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό ο Ονάνα απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε στον Γουάιτ που πέρασε στον Χάβερτς, αυτός πάτησε περιοχή και έστρωσε στον Βέλγο που πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0.

Σε εκείνο το σημείο άρχισε η διαχείριση των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν να διατηρήσουν αυτό το αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός παρέμενε κακός, ευκαιρίες υπήρξαν και για τις δύο ομάδες, όμως άλλο τέρμα δεν σημειώθηκε. Κάπως έτσι, οι «κανονιέρηδες» πήραν το τρίποντο που τους κρατά ζωντανούς στη μάχη της κορυφής. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Τεν Χααχ στη θέση που βρίσκεται δεν παίρνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 36ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ PREMIER LEAGUE:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: