«Αυτό είναι το πρόβλημα»: Ο Τεν Χαχ αποκαλύπτει τι κάνει λάθος η Γιουνάιτεντ και δεν παίρνει νίκες

Έρικ Τεν Χαχ

i

© PrtScr

«Αυτό είναι το πρόβλημα»: Ο Τεν Χαχ αποκαλύπτει τι κάνει λάθος η Γιουνάιτεντ και δεν παίρνει νίκες

Κώστας Τόπας 10:07 - 27.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 27.09.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ εντόπισε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τελευταία της παιχνίδια και δεν καταφέρνει να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Ήταν μια απογοητευτική βραδιά για τον Έρικ Τεν Χαχ και την ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προηγήθηκε κόντρα στη Τβέντε στο 35ο λεπτό όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν νίκησε τον Λαρς Ούνερσταλ για να βρει δίχτυα.

Αλλά μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, η ολλανδική ομάδα ισοφάρισε στο 68ο λεπτό, όταν ο πρώην επιθετικός της Ρέιντζερς, Σαμ Λάμερς, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Έρικσεν και στο τέλος πέτυχε το 1-1, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

H «εύθραυστη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη
EUROPA LEAGUE

10:41 - 26.09.2024

H «εύθραυστη» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε ντεμπούτο στο Εuropa League με ισοπαλία απέναντι στην Τβέντε, με τον Έρικ Τεν Χαχ να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας, η οποία δεν έχει και την πιο ικανοποιητική εικόνα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει μόνο δύο από τα πρώτα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, κόντρα στη Φούλαμ και τη Σαουθάμπτον και έμεινε ισόπαλη 0-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο πιο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι της για την Premier League.

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 11η θέση πριν από την αναμέτρηση της Κυριακής (29/09, 18:30) με την Τότεναμ, η οποία βρίσκεται μία θέση πάνω από τους «κόκκινους διαβόλους» στη βαθμολογία. Και ο Έρικ Τεν Χαχ πιστεύει ότι το κύριο θέμα που πρέπει να επιλύσει εκείνος και οι παίκτες του είναι το σκοράρισμα.

Ο Τεν Χαχ είπε στους δημοσιογράφους: «Δεν βάζουμε γκολ. Αυτό είναι το πρόβλημα, ο βασικός τομέας είναι να σκοράρεις περισσότερα γκολ ως ομάδα. Έχουμε παίκτες σε όλη την ομάδα που έχουν την ικανότητα να σκοράρουν, αυτό είναι ξεκάθαρο, βλέπετε όλες τις ευκαιρίες που δημιουργούμε αλλά δεν σκοράρουμε αρκετά».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέση στον πίνακα της League Phase του Europa League, μετά την πρώτη αγωνιστική. Επειτα, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αντιμετωπίσουν την Πόρτο στις 3 Οκτωβρίου.