Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για τρεις μήνες ο Λένι Γιόρο και για έξι εβδομάδες ο Χόιλουντ

Λένι Γιόρο

i

©imago

Σοκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για τρεις μήνες ο Λένι Γιόρο και για έξι εβδομάδες ο Χόιλουντ

Δημήτρης Χούπης 18:27 - 01.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 01.08.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε γνωστό ότι ο νεοαποκτηθέντας Λένι Γιόρο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις μήνες, ενώ ο Ράσμους Χόιλουντ για έξι εβδομάδες λόγω τραυματισμού.

Οι «πονοκέφαλοι» για τον Έρικ Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησαν από νωρίς αυτή τη χρονιά. Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Άρσεναλ στις ΗΠΑ, ο Λένι Γιόρο, που αποκτήθηκε φέτος, και ο Ράσμους Χόιλουντ αποκόμισαν αμφότεροι τραυματισμό.

Αρχικά στο 16' ο Νορβηγός αντικαταστάθηκε από τον Μεϊμπρί, ενώ έξι λεπτά πριν είχε ανοίξει το σκορ για τους «κόκκινους διαβόλους». Ωστόσο η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Γιουνάιτεντ είκοσι λεπτά μετά. Ο Γιόρο τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Μπένετ.

Θρύλος της Premier League που είπε ότι είναι «καλύτερος του Μέσι» παίζει ακόμα μπάλα στα 39 του
REST OF THE WORLD

13:44 - 26.07.2024

Θρύλος της Premier League που είπε ότι είναι «καλύτερος του Μέσι» παίζει ακόμα μπάλα στα 39 του

Ένας ανερχόμενος αστέρας του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής που κάποτε επισκίασε τον σπουδαίο Λιονέλ Μέσι καθ' οδόν για να γίνει θρύλος σκόρερ της Premier League εξακολουθεί να αγωνίζεται στα 39 του.

Ο Ολλανδός τεχνικός μετά το ματς μιλώντας για τους δύο ποδοσφαιριστές, ανέφερε ότι δεν είναι καλή η κατάστασή τους, κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα (1/8). Συγκεκριμένα, ο Γάλλος στόπερ, όπως ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα μείνει εκτός τρεις μήνες, ενώ από την άλλη ο Χόιλουντ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για έξι εβδομάδες.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Τεν Χαχ είδε ότι τον Μάρκους Ράσφορντ να τραυματίζεται στο φιλικό με την Μπέτις. Ο Άγγλος επιθετικός μετά από πτώση δεν μπόρεσε να συνεχίσει και βγήκε αλλαγή στο 62' και ο Μεϊμπρί πήρε τη θέση του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Ο 26χρονος τη σεζόν που πέρασε μέτρησε 43 συμμετοχές με απολογισμό οκτώ γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Νορβηγός φορ 43 αγώνες, 16 γκολ και δύο ασίστ.