Εντονη κριτική στον Τεν Χαχ για τις αλλαγές που κοστίζουν βαθμούς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Έρικ Τεν Χαχ

Εντονη κριτική στον Τεν Χαχ για τις αλλαγές που κοστίζουν βαθμούς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 10:00 - 26.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 26.09.2024

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, έχει επικριθεί για τις αποφάσεις του όσον αφορά τις αλλαγές μετά την ισοπαλία 1-1 εναντίον της Τβέντε στο Europa League.

Ήταν μια απογοητευτική βραδιά για τον Έρικ Τεν Χαχ και την ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προηγήθηκε στο 35ο λεπτό όταν ο Κρίστιαν Έρικσεν νίκησε τον Λαρς Ούνερσταλ για να βρει δίχτυα.

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν για άλλη μια φορά στα καλύτερά του καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και φαινόταν ότι η Γιουνάιτεντ θα διεύρυνε το προβάδισμά της καθώς παίκτες όπως ο Τζόσουα Ζίρκζεϊ έβαζε σε μπελάδες την αντίπαλη άμυνα.

Γκέλα στην πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ισοπαλία ανάμεσα σε Νις και Σοσιεδάδ
EUROPA LEAGUE

00:13 - 26.09.2024

Γκέλα στην πρεμιέρα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ισοπαλία ανάμεσα σε Νις και Σοσιεδάδ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκέλαρε στην πρεμιέρα του Europa League αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Τβέντε, την ίδια ώρα που χωρίς νικητή (1-1) έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε Νις και Σοσιεδάδ.

Αλλά μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, η Τβέντε ισοφάρισε στο 68ο λεπτό, όταν ο πρώην επιθετικός της Ρέιντζερς, Σαμ Λάμερς, εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Έρικσεν και στο τέλος πέτυχε το 1-1. Λίγες στιγμές νωρίτερα, ο Αμάντ Ντιαλό άφησε τη θέση του στον Γκαρνάτσο και με δέκα λεπτά να απομένουν, πολλοί αμφισβήτησαν την απόφαση του Τεν Χαχ να βγάλει τρεις από τους καλύτερους παίκτες τους τη βραδιά.

Ο Μέισον Μάουντ μπήκε στη θέση του Ζίρκζεϊ, ο οποίος φαινόταν επικίνδυνος και ο μοναδικός παίκτης με τις περισσότερες πρωτοβουλίες στο χορτάρι, καθ' όλη τη διάρκεια, ενώ ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Κρίστιαν Έρικσεν ήταν κι αυτοί σε πολύ καλή βραδιά κι αντικαταστάθηκαν από τον Τεν Χαχ.

Από την άφιξή του το 2022, ο Ολλανδός προπονητής έχει επικριθεί για τις λεγόμενες «κακοχρονισμένες» αντικαταστάσεις σε πολλές περιπτώσεις – και το βράδυ της Τετάρτης (25/09) δεν ήταν κάτι διαφορετικό.

«Ράσφορντ, Έρικσεν, Ζίρκζεϊ- τρεις από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου βγήκαν αλλαγή; Καταλαβαίνω ότι ο Έρικσεν έκανε λάθος που μας κόστισε, αλλά δεν γίνεται να τον περνάς στον πάγκο», έγραψε χαρακτηριστικά ένας δυσαρεστημένος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη δέκατη θέση στον πίνακα της League Phase του Europa League, μετά την πρώτη αγωνιστική. Επειτα, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα αντιμετωπίσουν την Πόρτο στις 3 Οκτωβρίου.