Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη συναντήσει «κρυφά» τον Τούχελ

Ο Τόμας Τούχελ

i

©imago

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη συναντήσει «κρυφά» τον Τούχελ

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:35 - 07.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά αυτόν που θα αντικαταστήσει τον Τεν Χαχ, με τον Τόμας Τούχελ να μοιάζει ιδανική περίπτωση, αλλά λέγεται πως ο Γερμανός έχει ήδη πραγματοποιήσει μία μυστική συνάντηση με τον σύλλογο.

Είναι τόσα πολλά αυτά που συμβαίνουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τελευταίο καιρό, που οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς. Αυτή τη φορά, η πιθανή απόλυση του Έρικ Τεν Χαχ είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην ομάδα, με τον Τόμας Τούχελ να είναι ο υποψήφιος διάδοχος του Ολλανδού προπονητή.

Τόσο η ισοπαλία με την Άστον Βίλα την Κυριακή, όσο και η 14η θέση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, έχουν κάνει την διοίκηση του συλλόγου να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Μάλιστα το ξεκίνημα αυτής της σεζόν υπό τον Έρικ Τεν Χαχ, είναι το χειρότερο από το 1990. Έτσι έχουν στραφεί στο πρόσωπο του πρώην προπονητή της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ.

Ο Τεν Χαχ δεν έχει απολυθεί ακόμα αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε ήδη τον διάδοχο του
PREMIER LEAGUE

11:31 - 07.10.2024

Ο Τεν Χαχ δεν έχει απολυθεί ακόμα αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε ήδη τον διάδοχο του

Μπορεί ο Έρικ Τεν Χαχ να μην έχει απομακρυνθεί ακόμα από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι ιθύνοντες των «κόκκινων διαβόλων» φαίνεται πως δουλεύουν ήδη για την επόμενη ημέρα στον πάγκο του συλλόγου.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «Bild», η Γιουνάιτεντ πραγματοποίησε μια μυστική συνάντηση με τον Τούχελ στο Μονακό, o οποίος παρουσίασε στα στελέχη του συλλόγου, το πλάνο του σε περίπτωση που καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Το καλοκαίρι, υπήρχαν πάλι φήμες περί αποχώρησης του Τεν Χαχ και ο Γερμανός, ήταν ένας από τους πολλούς προπονητές που είχαν συζητήσει οι «κόκκινοι διάβολοι».

Τότε ο Τούχελ, είχε απορρίψει την πρόταση λόγω διαφωνιών σχετικά με την μεταγραφική πολιτική. Ωστόσο, έχει μία εμπειρία στην Premier League, από την θητεία του στην Τσέλσι, με την οποία κατέκτησε και το Champions League το 2021. Μέχρι στιγμής, δεν βρίσκεται σε κάποια ομάδα, ενώ μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη μετά από τόσους μήνες και αυτό είναι κάτι που τον κάνει κύριο στόχο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.