Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την απόφασή της για το μέλλον του Τεν Χαχ

Έρικ Τεν Χαχ - Φωτ. IMAGO

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την απόφασή της για το μέλλον του Τεν Χαχ

Κώστας Τόπας 10:43 - 03.09.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 03.09.2024

Την απόλυτη στήριξη από την διοίκηση έχει ο Έρικ Τεν Χαχ, παρά το κακό ξεκίνημα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League.

Ο Έρικ Τεν Χαχ, που κράτησε με το... ζόρι τη δουλειά του μετά από μια απογοητευτική χρονιά πέρυσι, μιας και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέλαβε την όγδοη θέση στην Premier League, κυρίως χάρη στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, βρίσκεται και πάλι υπό πίεση μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ».

Αυτό το αποτέλεσμα αφήνει τη Γιουνάιτεντ στη 14η θέση της Premier League, με μόλις τρεις βαθμούς μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές και έχει αναφερθεί στην Αγγλία, ότι ο Ολλανδός τεχνικός θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος προπονητής που θα απολυθεί από την κατηγορία αυτή τη σεζόν.

Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)
PREMIER LEAGUE

15:37 - 02.09.2024

Μανούριασε με δημοσιογράφο ο Τεν Χαχ: «Τι θες να μου πεις; Μετά την Σίτι εμείς έχουμε τους περισσότερους τίτλους» (vid)

Δεν άρεσε στον Έρικ Τεν Χαχ μια ερώτηση ενός δημοσιογράφου, με αποτέλεσμα ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγει εκτός εαυτού στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-0 από τη Λίβερπουλ

Εν μέσω της αβεβαιότητας, ο Ομάρ Μπεράντα κατέστησε σαφές ότι η ηγεσία του συλλόγου παραμένει πιστή στον Έρικ Τεν Χαχ, διαψεύδοντας τα σενάρια περί απομάκρυνσης του Ολλανδού από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

«Ο Έρικ έχει την πλήρη υποστήριξή μας και έχουμε συνεργαστεί πολύ στενά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο», είπε στους δημοσιογράφους. «Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε πολύ στενά μαζί του για να τον βοηθήσουμε να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα της ομάδας».

Όταν ρωτήθηκε για το αν η εμπιστοσύνη του συλλόγου στον Τεν Χαχ θα παραμείνει ακόμη και αν τα αποτελέσματα χειροτερέψουν, ο Μπεράντα ήταν κατηγορηματικός: «Απολύτως. Πιστεύουμε ότι ο Έρικ είναι ο κατάλληλος προπονητής για εμάς και τον στηρίζουμε πλήρως».

Η τρέχουσα κατάσταση στη Γιουνάιτεντ παραλληλίζεται με τους αγώνες του παρελθόντος, ιδίως τη σεζόν 1986-87, όταν ο σύλλογος άντεξε το χειρότερο ξεκίνημά του εδώ και δεκαετίες. Εκείνη τη χρονιά, η Γιουνάιτεντ κατάφερε μόλις έναν βαθμό από τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της, οδηγώντας στην απόλυση του Ρον Άτκινσον και στον διορισμό του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θα γινόταν ο πιο επιτυχημένος προπονητής του συλλόγου.

Εάν η Γιουνάιτεντ αποτύχει να εξασφαλίσει μια νίκη εναντίον της Σαουθάμπτον μετά τη διεθνή διακοπή στις 14 Σεπτεμβρίου, θα πρόκειται για το χειρότερο ξεκίνημά της στη σεζόν από το 1986-87 και θα εγείρει περαιτέρω ερωτήματα για το μέλλον του Τεν Χαχ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!