Η καταστροφή του Κασεμίρο δείχνει πόσο «άρρωστη» είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Φωτ. IMAGO

Η καταστροφή του Κασεμίρο δείχνει πόσο «άρρωστη» είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 12:46 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 02.09.2024

Ο Βραζιλιάνος μέσος, Κασεμίρο πραγματοποίησε μια φρικτή εμφάνιση απέναντι στη Λίβερπουλ και συνεχίζει να αφήνει αμφιβολίες στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το επίπεδο όπου βρίσκεται σήμερα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν φαίνεται να μαθαίνει από τα λάθη της και ξεκίνησε τη σεζόν θυμόμενη την απελπιστική ομάδα της περασμένης σεζόν που έσωσε την παρτίδα με τον τίτλο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

 Μετά την έναρξη της σεζόν με την ήττα στα πέναλτι στο Community Shield από τους Πολίτες, η ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» δεν δείχνει καλή εκδοχή ούτε στην Premier League.

Η σύζυγος του Κασεμίρο ξέσπασε για την κριτική που δέχεται ο Βραζιλιάνος με μία ξεχωριστή φωτογραφία
PREMIER LEAGUE

10:57 - 02.09.2024

Η σύζυγος του Κασεμίρο ξέσπασε για την κριτική που δέχεται ο Βραζιλιάνος με μία ξεχωριστή φωτογραφία

Η σύζυγος του Κασεμίρο, Άννα Μαριάνα, ανταπέδωσε τους επικριτές του μέσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υπενθυμίζοντάς τους την εκπληκτική συλλογή τροπαίων του Βραζιλιάνου.

Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ έχουν μόνο μία νίκη και δύο ήττες μέχρι στιγμής στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η νίκη ήρθε στην πρεμιέρα της Premier League κι αυτή μάλιστα στο φινάλε του αγώνα με τη Φούλαμ. Αργότερα, η Μπράιτον κέρδισε τη Γιουνάιτεντ στις καθυστερήσεις κι έπειτα ακολούθησε η «τριάρα» από τη Λίβερπουλ, για να ολοκληρώσει το εφιαλτικό ξεκίνημα για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού.

Ο αγώνας με τους «Reds» ανέδειξε ξεκάθαρα, αλλά για τους λάθους λόγους, έναν ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τον Κασεμίρο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ολοκλήρωσε μια καταστροφική εμφάνιση με δύο κραυγαλέα λάθη που οδήγησαν την Λίβερπουλ να σκοράρει ισάριθμες φορές.

Ο Κασεμίρο έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ» το καλοκαίρι του 2022 για περισσότερα από 70 εκατομμύρια ευρώ. Παρά τον υψηλό αριθμό χρημάτων, η Γιουνάιτεντ είχε εκείνη την περίοδο ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ.

Ωστόσο, ο ρυθμός της Premier League σε συνδυασμό με κάποια σωματικά προβλήματα έχουν αφήσει τον Βραζιλιάνο μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση και συνεχώς ξεχωρίζει για τους λάθους λόγους στα παιχνίδια που αγωνίζεται.

Με αυτόν τον τρόπο, στα 32 του χρόνια, ο Κασεμίρο κάνει βήματα προς τα πίσω και η καταστροφή κόντρα στη Λίβερπουλ είναι ένα ακόμη κεφάλαιο σε μια σειρά που μοιάζει τρόμος για τον μέσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!