Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στο κλείσιμο της μεταγραφικής αγοράς

Μάνουελ Ουγκάρτε

i

©Man.Und

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε την πιο ακριβή μεταγραφή στο κλείσιμο της μεταγραφικής αγοράς

Κώστας Τόπας 08:55 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:55 - 31.08.2024

Λίγο πριν το τέλος της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να κλείσει ένα σπουδαίο «deal».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περίμενε υπομονετικά, έπαιξε με τον χρόνο και στο τέλος κατάφερε να κάνει δικό της έναν παίκτη για τον οποίο ο Έρικ τεν Χαχ ταλαιπωρείται εδώ και εβδομάδες. 

Η αποχώρηση του Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ για τη Νάπολι ήταν ήδη μια ένδειξη ότι κάτι επρόκειτο να κινηθεί στη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων», οι οποίοι κινήθηκαν γρήγορα για την απόκτηση του πολυπόθητου Μανουέλ Ουγκάρτε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μια μεταγραφή που θα μπορούσε να φτάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Ο Ουρουγουανός μέσος ήταν στη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογιζόταν από τον Λουίς Ενρίκε και γι' αυτό οι Παριζιάνοι άναψαν το «πράσινο» φως για την παραχώρησή του. Μόλις πριν από ένα καλοκαίρι, ο Ουγκάρτε έφτασε στη Γαλλία με μια μεταγραφή αξίας 60 εκατομμυρίων ευρώ, αφού υπέγραψε μια σεζόν με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ωστόσο στην Παρί, δεν κατάφερε να προσφέρει τα αναμενόμενα και γι' αυτό οι Γάλλοι υπέγραψαν τον Ζοάο Νέβες αυτό το καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο ο πρώην σύλλογος του Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε να προσπαθήσει να γεμίσει τα ταμεία του, ωθώντας στην έξοδο τον Ουρουγουανό μέσο και βλέποντας το ενδιαφέρον που υπήρχε από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χωρίς αμφιβολία, ο Τεν Χαχ έχει ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπό του. Η μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν πονοκέφαλος την περασμένη σεζόν, με τον Κασεμίρο που απέδωσε πολύ κάτω από τις προσδοκίες μετά από μια καλή πρώτη χρονιά, με τον Έρικσεν ακόμα πιο πίσω σε απόδοση και τον ΜακΤόμινεϊ που, αν και σημείωσε καθοριστικά γκολ, δεν άρεσε στον Ολλανδό τεχνικό. Τώρα, ο Ουγκάρτε θα προστεθεί στο ρόστερ και θα αγωνίζεται δίπλα στον Κόμπι Μάινο, την αποκάλυψη της περασμένης σεζόν στο «Ολντ Τράφορντ».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!