Ανατροπή: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεψε» από τα χέρια της Ρεάλ τον Γιόρο

Λενί Γιόρο - Φωτ. IMAGO

i

©imago

Ανατροπή: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «έκλεψε» από τα χέρια της Ρεάλ τον Γιόρο

Κώστας Τόπας 12:41 - 17.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:44 - 17.07.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στο να σφραγίσει την υπογραφή του αμυντικού της Λιλ, Λένι Γιόρο, «κλέβοντας» τον με αυτόν τον τρόπο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταθέσει μια προσφορά 52 εκατομμυρίων λιρών για τον 18χρονο Λένι Γιόρο, που έγινε δεκτή νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά ο κεντρικός αμυντικός αρχικά προτίμησε να μετακομίσει στη Ρεάλ.

Ωστόσο, ο 18χρονος στόπερ αναμένεται να πετάξει εντός της ημέρας (17/07) στο Ηνωμένο Βασίλειο για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να συμφωνήσει με προσωπικούς όρους μετά από θετικές συνομιλίες με τους «κόκκινους διαβόλους».

Το ατού της ομάδας του Τεν Χαχ είναι ότι η Ρεάλ ήθελε να περιμένει μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Γιόρο. Η υπογραφή του νεαρού αμυντικού σημαίνει ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον απίθανο να συνεχίσει το ενδιαφέρον της για τον Τζάρραντ Μπραντγουέιτ της Έβερτον, αφού απορρίφθηκαν δύο προσφορές για τον Άγγλο διεθνή αξίας 70 εκατομμυρίων λιρών.

Ο 18χρονος Γιόρο έχει χαρακτηριστεί ως ο «επόμενος Βέρτζιλ Φαν Ντάικ», έχοντας απολαύσει μια υπέροχη σεζόν με τη Λιλ. Ο κεντρικός αμυντικός που έκανε το ντεμπούτο του με τη Λιλ σε ηλικία μόλις 16 ετών, ξεπέρασε τον θρύλο της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, και έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης που έπαιξε για την ομάδα της Ligue 1.

Οπως αναφέρουν μάλιστα στην Αγγλία, το «deal« μεταξύ Λιλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κλείσει στα 62 εκατομμύρια ευρώ.