Παρέλαση της Λίβερπουλ στο Old Trafford, έριξε «τριάρα» στη Γιουνάιτεντ και παραμένει αήττητη
i

©imago

Παρέλαση της Λίβερπουλ στο Old Trafford, έριξε «τριάρα» στη Γιουνάιτεντ και παραμένει αήττητη

Δημήτρης Χούπης 19:56 - 01.09.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 01.09.2024

Η Λίβερπουλ «παρέλασε» στο Old Trafford επικρατώντας με 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής, έχοντας πρωταγωνιστές τους Ντίας και Σαλάχ.

Η Λίβερπουλ έκανε... παρέλαση στο Old Trafford νικώντας με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Premier League.

Στο πρώτο μέρος οι «κόκκινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα, κρατώντας την μπάλα στα πόδια τους περισσότερη ώρα. Στο 7ο μόλις λεπτό μάλιστα βρήκαν το γκολ με τον Άρνολντ, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί προηγουμένως ο Σαλάχ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 35' η Λίβερπουλ τελικά άνοιξε το σκορ. Ο Κασεμίρο έκανε λάθος πάσα, ο Χράφενμπεργκ την έκλεψε έδωσε στον Σαλάχ κι αυτός βρήκε τον Ντίας που με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την πρώτη τους τελική με τον Μαζραουί, αλλά λίγο μετά στο 42' η ομάδα του Άρνε Σλοτ έκανε δύο τα τέρματά της.

Ο Κασεμίρο έκανε ξανά λάθος, ο Σαλάχ έδωσε μια τρομερή πάσα με το εξωτερικό και ο Ντίας με πλασέ σκόραρε για το 2-0.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Σλοτ ξεκίνησαν με το πόδι στο... γκάζι και στο 56' τριπλασίασαν τα τέρματά τους. Μετά από νέο κλέψιμο στο κέντρο, ο Σόμποσλαϊ έδωσε στον Σαλάχ και εκείνος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3-0. Μάλιστα μέσα στα επόμενα δύο λεπτά ο Αιγύπτιος έχασε δύο ακόμα μεγάλες φάσεις για το 4-0.

Από εκεί και πέρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τις στιγμές της με τον Ζίρκζεϊ, σε αντίθεση με τους «κόκκινους» που είχαν ρίξει αρκετά τον ρυθμό του παιχνιδιού τους.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ