Ο Αμορίμ θα είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Τεν Χαχ αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ρούμπεν Αμορίμ

i

©imago

Ο Αμορίμ θα είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Τεν Χαχ αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 20:42 - 18.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να έχει ακόμα εμπιστοσύνη στον Έρικ Τεν Χαχ αλλά σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από την ομάδα τότε εκείνη έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να έχει προβληματική εικόνα τόσο στην Premier League όσο και στο Europa League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας μετρώντας τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα, ενώ και στην Ευρώπη έχουν ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Τβέντε και Πόρτο.

Κάπως έτσι οι φήμες για την αποχώρηση του Έρικ Τεν Χαχ έχουν φουντώσει για ακόμα μια φορά. Παρόλα αυτά η διοίκηση της αγγλικής ομάδας φαίνεται ότι έχει εμπιστοσύνη στον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος από τη μεριά του φαίνεται ότι δεν... ανησυχεί και πολύ.

Ο Γερμανός δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ όμως σε ρεπορτάζ του ανέφερε πως στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται πιθανό αντικαταστάτη του Ολλανδού. Σε περίπτωση πάντα που αυτός αποχωρήσει από τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Ρούμπεν Αμορίμ λοιπόν είναι ένα όνομα που έχει απασχολήσει τον αγγλικό σύλλογο, με τον Γερμανό να υποστηρίζει ότι έχει ήδη ρωτήσει τη Σπόρτινγκ.

Υπενθυμίζεται ότι και η άλλη ομάδα του Μάντσεστερ, η Σίτι έχει συνδεθεί με τον Πορτογάλο τεχνικό. Συγκεκριμένα, το συμβόλαιο του Πεπ Γκουαρδιόλα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Ισπανός ακόμα δεν έχει υπογράψει νέο. Κάπως έτσι θέλοντας να είναι έτοιμο για παν ενδεχόμενο, στις τάξεις των «πολιτών» έχουν ήδη... κυκλώσει το όνομα του Αμορίμ για πιθανό αντικαταστάτη του Πεπ.