Ο Άντονι φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οδεύει σε ομάδα «έκπληξη»

Άντονι

i

PrtScr

Ο Άντονι φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οδεύει σε ομάδα «έκπληξη»

Κώστας Τόπας 14:39 - 07.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 07.08.2024

Ο Αντόνι έχει αναδειχθεί ως κύριος στόχος για μια ομάδα εκτός Αγγλίας, αυτό το καλοκαίρι εν μέσω έντονων εικασιών για μεταγραφές.

Ο Άντονι έχει συνδεθεί με αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας περάσει μια δύσκολη περίοδο στο «Ολντ Τράφορντ» από την τεράστια μεταγραφή του ύψους 86 εκατομμυρίων λιρών το καλοκαίρι του 2022.

Αγωνίστηκε για την πρώτη ομάδα την περασμένη σεζόν, αφού κατέγραψε 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις στο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους». Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρουν στο Νησί, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην αποχώρησή του από την «κόκκινη» πλευρά του Μάντσεστερ.

Οπως αναφέρεται η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δηλώσει το ενδιαφέρον της για συμφωνία για τον Αντόνι πριν από τη μεταγραφική προθεσμία του καλοκαιριού. Η Αλ Νασρ έστρεψε την προσοχή της στον Βραζιλιάνο αφού δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον Ραφίνια.

Η ομάδα Pro League της Σαουδικής Αραβίας θέλει να υπογράψει έναν εξτρέμ αυτό το καλοκαίρι, με την ομάδα της Premier League να θεωρείται έτοιμη να αποχαιρετήσει τον 24χρονο, Άντονι. Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πρόθυμη να αφήσει τον Βραζιλιάνο να φύγει ως δανεικός εάν καλύπτονται οι αναφερόμενοι μισθοί του £100.000 την εβδομάδα.

Παρά το γεγονός ότι σκόραρε στο ντεμπούτο του κόντρα στην Άρσεναλ, ο Άντονι έχει αποτύχει σε μεγάλο βαθμό να εντυπωσιάσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την μεταγραφή του από τον Άγιαξ. Έχει σκοράρει μόλις 11 γκολ σε 82 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!