Ο Νόρντιν Άμραμπατ έβγαλε στη σέντρα τον Κασεμίρο - «Γι’ αυτό δεν έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας»

Ο Νόρντιν Άμραμπατ έβγαλε στη σέντρα τον Κασεμίρο - «Γι’ αυτό δεν έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:13 - 03.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:18 - 03.06.2024

Ο άσος της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπατ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη μη συμμετοχή του Κασεμίρο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη για τη μη συμμετοχή του Κασεμίρο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έπαιξε στον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 2-1 και κατέκτησαν το FA Cup. Ο άσος της ΑΕΚ Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος έχει στη Γιουνάιτεντ τον αδερφό του Σοφιάν, αποκάλυψε λοιπόν σε ολλανδικά ΜΜΕ ότι ο Κασεμίρο δεν έπαιξε και «προσποιήθηκε» τον τραυματία, γιατί δεν ήταν στο αρχικό σχήμα. Ενδεχομένως, ο Άμραμπατ να έχει εσωτερική πληροφόρηση, λόγω του αδερφού του.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα με τις δηλώσεις του Νορντίν Άμραμπατ: «Σύμφωνα με τον Νόρντιν Άμραμπατ, ο Κασεμίρο δεν τραυματίστηκε, αλλά δεν ήθελε να είναι στον πάγκο στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας που κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Γουέμπλεϊ, αποκαλύφθηκε ότι ο Κασεμίρο δεν ήταν στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ. Έγινε λόγος για τραυματισμό, αλλά σύμφωνα με τον αδερφό του Σόφιαν Άμραμπατ η κατάσταση είναι διαφορετική.

“Δεν μπορείς να βγάλεις απλά τον Κασεμίρο», είπε ο 37χρονος Αμραμπάτ το απόγευμα της Δευτέρας στην εκπομπή Ziggo Sport Rondo. “Αλλά το έκανε στο τέλος, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Έφυγε στην προθέρμανση. Δεν τραυματίστηκε, ωστόσο. Είδε ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει και μετά σκέφτηκε: τότε θα κάτσω στην κερκίδα. Ήταν fit. Αυτή ήταν απλά μία επιλογή”».

Ο 32χρονος Κασεμίρο έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τα μέσα του 2026, αλλά το αν θα το εξαντλήσει θα φανεί. Ο Βραζιλιάνος είχε μια μέτρια, στην οποία χρησιμοποιήθηκε κυρίως ως κεντρικός αμυντικός από τον Έρικ τεν Χαγκ. Αντίθετα, δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πού βρίσκεται το μέλλον του Σοφιάν Άμραμπατ.