Απίθανα πράγματα: Ο προπονητής της Μπάρνσλεϊ απείλησε ότι θα χαστουκίσει τους παίκτες του μετά την «επτάρα» από τη Γιουνάιτεντ

Ντάρελ Κλαρκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απίθανα πράγματα: Ο προπονητής της Μπάρνσλεϊ απείλησε ότι θα χαστουκίσει τους παίκτες του μετά την «επτάρα» από τη Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 14:26 - 18.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 18.09.2024

Ο προπονητής της Μπάρνσλεϊ, Ντάρελ Κλαρκ, απείλησε ότι θα χαστουκίσει τους παίκτες του μετά την καταστροφική ήττα τους στο Carabao Cup κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 7-0.

Η Μπάρνσλεϊ γνώρισε καταστροφική ήττα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαχ, με 7-0 και με αυτόν τον τρόπο αποκλείστηκε από το Carabao Cup.

Κατά τη διάρκεια μιας άνετης βραδιάς για τους «κόκκινους διαβόλους», τα γκολ των Μάρκους Ράσφορντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Κρίστιαν Έρικσεν σφράγισαν μια τεράστια νίκη με 7-0 για τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ. 

Ο Μπάρνσλεϊ ήταν μόλις δύο γκολ πίσω στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο 45λεπτο ήρθε η κατάρρευση για την ομάδα του Ντάρελ Κλαρκ, ο οποίος ξέσπασε στους παίκτες του για την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ».

«Ακούστε, είναι μια ποιοτική ομάδα, αλλά είμαστε πολύ απογοητευμένοι από την απόδοσή μας», είπε ο 46χρονος μιλώντας στο Sky Sports. «Δεν δικαιώσαμε τους εαυτούς μας - αυτός ήταν ο φόβος μου απόψε που έρχομαι εδώ. Αν ακούσω ποτέ έναν από τους παίκτες μου να αμφισβητούν αντιπάλους και δη από την Premier League, θα τους χαστουκίσω. Το επίπεδό μας είναι πολύ μακριά από αυτό και όπως φάνηκε, μπορούν να μας διαλύσουν» είπε.

Από την άλλη, η νίκη δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή για τον προπονητή της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΈρικ τεν Χαχ. Ο Ολλανδός αντιμετώπισε επίμονη κριτική τις τελευταίες εβδομάδες μετά από ένα κακό ξεκίνημα στη νέα σεζόν.

Όμως, η Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει δύο παιχνίδια σερί, πετυχαίνοντας 10 γκολ, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της.