Ο Ράτκλιφ έσπασε τη σιωπή του κι αποκάλυψε το μέλλον του Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ

i

PrtScr

Ο Ράτκλιφ έσπασε τη σιωπή του κι αποκάλυψε το μέλλον του Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας 12:48 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:48 - 05.10.2024

Ο Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται υπό αυξανόμενη πίεση στο «Ολντ Τράφορντ» και ο μεγαλομέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ κλήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στους «κόκκινους διαβόλους».

Η συνεχής κρίση που πλανάται εδώ και χρόνια πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» έφτασε σε ένα από τα κορυφαία της στάδια τις τελευταίες ημέρες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν αδυνατούν να γευτούν τη χαρά της νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον πάγκο και φυσικά στον Έρικ Τεν Χαχ.

Ο Ολλανδός ο οποίος παρέμεινε στη θέση του κόντρα στα προγνωστικά, μετά την περυσινή απογοητευτική σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται και πάλι στο μάτι της καταιγίδας. Το μέλλον του Τεν Χαχ στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» μόνο βέβαιο δεν είναι γι' αυτό και Ρουντ Φαν Νίστελροϊ καραδοκεί.

Αισιόδοξος για το μέλλον του ο Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι την απόλυση»
PREMIER LEAGUE

17:59 - 04.10.2024

Αισιόδοξος για το μέλλον του ο Τεν Χαχ: «Δεν υπάρχει λόγος να σκέφτομαι την απόλυση»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητούσε μία νίκη στο Europa League, αλλά έφυγε με ισοπαλία στο παρά πέντε απέναντι στην Πόρτο, με τον 'Ερικ Τεν Χαχ να επιμένει πως έχει την υποστήριξη της διοίκησης της ομάδας, παρόλο που το μέλλον του κρίνεται από το ματς με την Άστον Βίλα την Κυριακή.

Σαν να μην έφτανε αυτή η κατάσταση, ο ιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, έβαλε λάδι στη φωτιά. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο «BBC», ο ισχυρός άνδρας των «κόκκινων διαβόλων» ρωτήθηκε αν διατηρεί την πίστη του στον προπονητή και ο ιδιοκτήτης του INEOS, έχοντας τη δυνατότητα να επιβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στον Τεν Χαχ, προτίμησε να αποφύγει την ερώτηση: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 13η θέση της Premier League και παραμένει χωρίς νίκη σταους τέσσερις αγώνες. Στο Europa League δεν έχει καταφέρει ακόμα να πανηγυρίσει νίκη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με Τβέντε (1-1) και Πόρτο (3-3), ενώ πριν από μερικές ημέρες, γνώρισε βαριά ήττα στο «σπίτι» της από την Τότεναμ, με 3-0.

Μία μη βιώσιμη κατάσταση για έναν από τα μεγάλα κλαμπ της Αγγλίας, που θα πρέπει αυτή την αγωνιστική να επισκεφτεί το γήπεδο της Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι την Κυριακή (06/10, 16:00) . Μια ήττα στο «Βίλα Παρκ» θα μπορούσε να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη συνέχεια του Έρικ Τεν Χαχ. 

«Μου αρέσει, νομίζω ότι είναι καλός προπονητής, αλλά τελικά δεν είναι δική μου απόφαση», κατέληξε ο Ράτκλιφ όταν του ζητήθηκε να πει τη γνώμη του για τον Ολλανδό τεχνικό.