Παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ

Ο Φαν Νίστελροϊ δίπλα στον Τεν Χαγκ.

i

©IMAGO

Παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να διαδεχθεί τον Τεν Χαγκ

Γιώργος Σακελλαρίου 20:00 - 07.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:15 - 07.10.2024

Την Τρίτη είναι πιθανό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν’ αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει στο διαζύγιο με τον Έρικ Τεν Χαγκ και ο παλαίμαχος άσος Ρουντ Φαν Νίστελροϊ είναι έτοιμος ν’ αναλάβει.

Ο Τόμας Τούχελ φαντάζει ο πιθανότερος να διαδεχθεί τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Guardian βλέπει ως φαβορί, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον, τον παλαίμαχο άσο του συλλόγου, τον Ρουντ φαν Νίστελροϊ.

Τα πάντα, όμως, θα κριθούν την Τρίτη. Αναλυτικά στο δημοσίευμα αναφέρεται: «Το μέλλον του Έρικ τεν Χαγκ ως προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποφασιστεί σε μια σύσκεψη κορυφής με επικεφαλής τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο Λονδίνο την Τρίτη, με τον βοηθό του, Ρουντ φαν Νίστελροϊ, να προτιμάται ως προσωρινός αντικαταστάτης σε περίπτωση αλλαγής.

Στη συνάντηση αναμένεται να παρευρεθεί ο Ράτκλιφ, ο οποίος ελέγχει το τμήμα ποδοσφαίρου και περιλαμβάνει τον Ομάρ Μπεράντα, τον διευθύνοντα σύμβουλο, τον Νταν Άσγουορθ, τον αθλητικό διευθυντή και τον Τζέισον Γουίλκοξ, τον τεχνικό διευθυντή.

Αν και δεν υπήρχε καμία ένδειξη εσωτερικά στο σύλλογο τη Δευτέρα ότι ο Τεν Χαγκ πρόκειται να απολυθεί, ο Guardian κατανοεί ότι εάν ληφθεί η απόφαση, ο Φαν Νίστελροϊ είναι πιθανός διάδοχος εάν χρειαστεί χρόνος για να οριστεί μόνιμος αντικαταστάτης.

Εάν ο πρώην φορ της Γιουνάιτεντ εντυπωσιάσει, μπορεί επίσης να θεωρηθεί ως ο μόνιμος διάδοχος του Τεν Χαγκ. Τον Δεκέμβριο του 2018 ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ανέλαβε όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο απομακρύνθηκε από προπονητής της Γιουνάιτεντ. Λόγω της εντυπωσιακής φόρμας της ομάδας υπό τον Νορβηγό, διορίστηκε μόνιμα με τριετές συμβόλαιο, τον επόμενο Μάρτιο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη συναντήσει «κρυφά» τον Τούχελ
PREMIER LEAGUE

14:35 - 07.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ήδη συναντήσει «κρυφά» τον Τούχελ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά αυτόν που θα αντικαταστήσει τον Τεν Χαχ, με τον Τόμας Τούχελ να μοιάζει ιδανική περίπτωση, αλλά λέγεται πως ο Γερμανός έχει ήδη πραγματοποιήσει μία μυστική συνάντηση με τον σύλλογο.

Ο Φαν Νίστελροϊ, ο οποίος έγινε βοηθός του Τεν Χαγκ το καλοκαίρι, ήταν στην Αϊντχόφεν τη σεζόν 2022-23, κατακτώντας το Κύπελλο.

Το καλοκαίρι ο Τούχελ μίλησε με τον Γουίλκοξ στο Μονακό σχετικά με την πιθανή αντικατάσταση του Ολλανδού. Ο Γερμανός δεν έχει προσεγγιστεί επίσημα από στέλεχος ποδοσφαίρου της Γιουνάιτεντ στην παρούσα φάση.

Θαυμαστής του Γκαρνάτσο ο γιος του Ρονάλντο: Φοράει την φανέλα του κάνοντας τα μαθήματά του
REST OF THE WORLD

16:30 - 07.10.2024

Θαυμαστής του Γκαρνάτσο ο γιος του Ρονάλντο: Φοράει την φανέλα του κάνοντας τα μαθήματά του

Μεγάλος φαν του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του, καθώς φαίνεται σε μία φωτογραφία να φορά την φανέλα του κάνοντας τα μαθήματά του.

Όταν ρωτήθηκε την περασμένη εβδομάδα για το μέλλον του Τεν Χαγκ, ο Ράτκλιφ είπε ότι θα άφηνε την όποια απόφαση στην εκτελεστική εξουσία. “Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση”, είπε ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος κατέχει το 27,7% της Γιουνάιτεντ. “Μου αρέσει ο Έρικ, νομίζω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά τελικά δεν είναι επιλογή μου.

Η ομάδα που διευθύνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να αποφασίσει πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα από πολλές απόψεις. Αλλά αυτή η ομάδα που διευθύνει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μαζί μόνο από τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο”».