Πιρς Μόργκαν κατά Τεν Χαχ: «Είναι ανόητος, ό,τι έχει πει ο Κριστιάνο γι' αυτόν ισχύει»

Πιρς Μόργκαν κατά Τεν Χαχ: «Είναι ανόητος, ό,τι έχει πει ο Κριστιάνο γι' αυτόν ισχύει»

Νεφέλη Μπισμπίκη 16:57 - 11.09.2024

O Βρετανός δημοσιογράφος Πιρς Μόργκαν, θερμός υποστηρικτής του Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτήρισε τον Έρικ Τεν Χαγκ ως «ανόητο», με αφορμή το όχι και τόσο καλό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο TalkSport μίλησε ο «εκρηκτικός» τηλεπαρουσιαστής και αρθρογράφος, Πιρς Μόργκαν, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ασκήσει έντονη κριτική στον Ολλανδό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Ταχ αλλά και για τον «αγαπημένο» του Κριστιάνο Ρονάλντο όπου εξακολουθεί να εντυπωσιάζει στα 39 του χρόνια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Σαουθάμπτον το Σάββατο (14/09, 14:30) και θα κληθεί να βάλει ένα τέλος στις άσχημες εμφανίσεις. Η Λίβερπουλ ισοπέδωσε με 3-0 τους «κόκκινους διαβόλους» στο τελευταίο τους ματς πριν την διακοπή, με τον Μόργκαν να τοποθετείται πάνω στο θέμα.

«Ο Τεν Χαχ είναι εντελώς ανόητος. Λυπάμαι, αλλά είναι. Ήταν ανόητος από τότε που πήγε στη Γιουνάιτεντ. Είναι όλα όσα μου είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε μία συνέντευξη, κάτι που τον οδήγησε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ».

Υπενθυμίζεται πως ο Πορτογάλος είχε υπογράψει για δεύτερη φορά στην Γιουνάιτεντ το 2021 και αποχώρησε τον Νοέμβριο του 2022, ενώ οι σχέσεις του με τον Ολλανδό προπονητή ήταν τεταμένες .

«Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα του Τεν Χαχ; Είναι σαν αυτόν τον αρχοντικό δάσκαλο που έχεις στο σχολείο, που δεν ξέρει πώς να αντιμετωπίσει το υπέρτατο ακαδημαϊκό ταλέντο. Δείτε τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δεν μπόρεσε να τα βάλει, Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέιντον Σάντσο, Μάρκους Ράσφορντ... Όλα τα αστέρια του. Μπορεί να τα βάλει με τους «μικρότερους», με τα αγόρια που φέρνει από τον Άγιαξ και που δεν έχουν πάει ποτέ σε σύλλογο παγκόσμιας κλάσης, αλλά όχι με σπουδαίους ποδοσφαιριστές», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Φεύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ετοιμάζει το νέο της «παλάτι»
PREMIER LEAGUE

09:48 - 11.09.2024

Φεύγει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι: Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού ετοιμάζει το νέο της «παλάτι»

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Conference League, Τσέλσι έχει ξεκινήσει συζητήσεις για ενδεχόμενη αποχώρηση από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και μετακόμιση σε νέο γήπεδο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει από το ξεκίνημά της στην Premier League μία νίκη και δύο ήττες, με τον Μόργκαν να πιστεύει πως τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!