Ο Τεν Χαχ ξεφορτώνεται έναν από τους «μισητούς» παίκτες του και η Γιουνάιτεντ παίρνει 30 εκατ. ευρώ

Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ

i

©Napoli

Ο Τεν Χαχ ξεφορτώνεται έναν από τους «μισητούς» παίκτες του και η Γιουνάιτεντ παίρνει 30 εκατ. ευρώ

Κώστας Τόπας 08:21 - 31.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:21 - 31.08.2024

Ο Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, με τον Σκωτσέζο μέσο να υπογράφει στη Νάπολι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ των Χάρι Μαγκουάιρ και Σκοτ ​​ΜακΤόμινεϊ είναι σχεδόν ιστορία. Ο Άγγλος σέντερ μπακ εξακολουθεί να είναι μέλος του συλλόγου, αλλά ο Σκωτσέζος μέσος έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του και επιβεβαίωσε την υπογραφή του για τη Νάπολι.

Ο Τεν Χαχ ήθελε να απαλλαγεί και από τους δύο για μια σεζόν και, ένα χρόνο αργότερα, το πέτυχε με τον ΜακΤόμινεϊ. Παρά το γεγονός ότι ήταν από τους πολυτιμότερους σε περισσότερα από ένα παιχνίδια την περασμένη σεζόν. Ο Σκωτσέζος κατέγραψε 43 συμμετοχές πέρυσι και στις οποίες σημείωσε 10 γκολ.

Ωστόσο, ακόμη και με όλα αυτά, ο Σκωτσέζος δεν ήταν στο γούστο του Τεν Χαχ για την ιδέα που έχει στο μυαλό του και όταν έφτασε μια προσφορά από τη Νάπολι για 30 εκατομμύρια ευρώ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δίστασε να πει το «ναι». Ο ΜακΤόμινεϊ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την ιταλική ομάδα και θα είναι η πρώτη φορά που φοράει άλλη φανέλα από αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προέρχεται από τις Ακαδημίες των «κόκκινων διαβόλων».

Οι πρωταθλητές Ιταλίας της σεζόν 2022-23 ήταν σε ανοικτή γραμμή εδώ και αρκετό διάστημα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρήκαν τελικά τη χρυσή τομή, με τον Σκωτσέζο διεθνή μέσο να μετακομίζει στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!