«Ο Τεν Χαχ ξέρει ότι οι παίκτες μιλάνε πίσω από την πλάτη του»

Έρικ Τεν Χαχ

i

PrtScr

«Ο Τεν Χαχ ξέρει ότι οι παίκτες μιλάνε πίσω από την πλάτη του»

Κώστας Τόπας 15:02 - 13.10.2024

Ο Πολ Πάρκερ, πρώην μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα μέσα της δεκαετίας του '90, πιστεύει ότι ο Έρικ Τεν Χαχ «πρέπει να είναι πιο σκληρός» με τους παίκτες του, οι οποίοι έχουν αρχίσει και μιλάνε πίσω από την πλάτη του Ολλανδού προπονητή.

Αν και ο Έρικ Τεν Χαχ χαίρει της εμπιστοσύνης του διοικητικού συμβουλίου, ο Ολλανδός ρισκάρει τη θέση του στο «Ολντ Τράφορντ». Οκτώ βαθμοί στους 21 στα πρώτα επτά παιχνίδια της σεζόν δεν είναι αποδεκτοί για μια ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αναγκάζεται να κερδίζει πάντα τίτλους. Το φτωχό υπόβαθρο του πρώην προπονητή του Άγιαξ αμφισβητεί τη συνέχειά του ανάμεσα σε οπαδούς, ΜΜΕ και πρώην παίκτες. 

«Ο Έρικ τεν Χαχ έχει κερδίσει τρόπαια, για αυτό είναι γνωστή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», λέει ο Πολ Πάρκερ στο «mybettingsites.co.uk». «Φυσικά, οι οπαδοί θέλουν επίσης ένα μεγάλο τρόπαιο και ένας σύλλογος αυτού του διαμετρήματος πρέπει να το κερδίσει, για να είμαι ειλικρινής».

Ο Πάρκερ πιστεύει ότι γνωρίζει το πρόβλημα και λέει ότι αν ο 54χρονος πρώην παίκτης του Άγιαξ συνεχίσει τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, οι μουρμούρες στα αποδυτήρια θα γίνουν πιο δυνατές και μπορεί να αντιμετωπίσει μια εξέγερση της ομάδας. «Δεν νομίζω ότι ήταν αρκετά σκληρός με παίκτες που δεν αξίζουν να παίξουν. Πιστεύει ότι το να κάνεις την αρχή σε αυτούς που δεν το αξίζουν είναι η σωστή απόφαση, κρατά τους ανθρώπους χαρούμενους».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής ο οποίος σήμερα διανύει το 60ο έτος της ηλικίας του, δηλώνει ότι «είναι πιο εύκολο να κάνεις αυτό που θα ήθελε η πλειοψηφία, αλλά τώρα πρέπει να είναι πιο δύσκολο. Ξέρει πολύ καλά ότι ο κόσμος μιλάει πίσω από την πλάτη του, ότι οι παίκτες θα ανησυχούν πάντα για τον εαυτό τους πρώτα από όλα. Δεν πρόκειται να κερδίσει αυτή τη μάχη και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει καμία σχέση με τον Άγιαξ».