Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την έφεση για την κόκκινη του Μπρούνο Φερνάντες και γλίτωσε την τιμωρία ο Πορτογάλος
i

©imago

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την έφεση για την κόκκινη του Μπρούνο Φερνάντες και γλίτωσε την τιμωρία ο Πορτογάλος

Δημήτρης Χούπης 20:43 - 01.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άσκησε έφεση για την απευθείας κόκκινη κάρτα του Μπρούνο Φερνάντες στο παιχνίδι με την Τότεναμ, την οποία κέρδισε κιόλας με τον Πορτογάλο να είναι κανονικά στη διάθεση του Τεν Χαχ.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-3 από την Τότεναμ την περασμένη Κυριακή (29/9), με τον Πορτογάλο να δέχεται κόκκινη κάρτα λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο μετά την έφεση της ομάδας, τελικά θα είναι στη διάθεση του Τεν Χαχ.

Συγκεκριμένα, στο 42ο λεπτό ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» έκανε ένα μαρκάρισμα στον Μάντισον και δέχτηκε την απευθείας κόκκινη. Ο Μπρούνο μετά το παιχνίδι επέμεινε πως το μαρκάρισμα δεν ήταν για κόκκινη, απορώντας γιατί το VAR δεν επενέβη.

Χαμός με τη «σοκαριστική» εικόνα του Ρούνεϊ στο «Ολντ Τράφορντ» - Υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του;
PREMIER LEAGUE

16:21 - 01.10.2024

Χαμός με τη «σοκαριστική» εικόνα του Ρούνεϊ στο «Ολντ Τράφορντ» - Υπάρχει πρόβλημα με την υγεία του;

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εθεάθη την Κυριακή (29/9), να παρακολουθεί την αναμέτρηση μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, με την εμφάνισή του να προβληματίζει τους θαυμαστές του, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Δεν πήγα με το πόδι μου ψηλά, Δεν είναι ποτέ κόκκινη κάρτα. Ακόμα και ο Μάντισον όταν σηκώθηκε είπε ότι δεν είναι κόκκινη κάρτα. Αν αυτό είναι κόκκινη τότε πρέπει να λάβουμε υπόψη κι άλλα τέτοια περιστατικά. Απορώ γιατί το VAR δεν έστειλε τον διαιτητή να δει τη φάση», ήταν τα λόγια του μετά τον αγώνα.

Από μεριάς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και δικαιώθηκαν. Πιο αναλυτικά οι «κόκκινοι διάβολοι» άσκησαν έφεση για την κόκκινη, με την αρμόδια Αρχή τελικά να παίρνει την απόφαση πως δε έπρεπε να είχε δοθεί. Κάπως έτσι ο Φερνάντες γλίτωσε την τιμωρία και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού για τα επόμενα τρία ματς.

Στα οποία η Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα (6/10), την Μπρέντφορντ (19/10) και τη Γουέστ Χαμ (27/10).