Απίστευτο: Οπαδοί της Γιουνάιτεντ κλειδώθηκαν στο γήπεδο της Φενέρ μέχρι τα ξημερώματα (vid)

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εγκλωβισμένοι στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε

Απίστευτο: Οπαδοί της Γιουνάιτεντ κλειδώθηκαν στο γήπεδο της Φενέρ μέχρι τα ξημερώματα (vid)

Κώστας Τόπας 11:44 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 25.10.2024

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εγκλωβίστηκαν στο «Σουκρού Σαράτσογλου» μέχρι και τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/10), παρά το γεγονός ότι αγώνας με τη Φενέρμπαχτσε είχε ολοκληρωθεί ώρες νωρίτερα.

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εγκλωβίστηκαν στο «Στάδιο Σουκρού Σαράτσογλου» και παρέμειναν μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής (25/10) στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, μετά το ισόπαλο 1-1 αποτέλεσμα εναντίον της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο.

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν πλάνα που δείχνουν περίπου 2.500 οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων» να έχουν κολλήσει στην έξοδο του γηπέδου, σε έναν μικρό χώρο, με τους ίδιους να παραμένουν ακινητοποιημένοι για περισσότερες από δύο ώρες.

Ειρωνεύτηκε τον διαιτητή ο Μουρίνιο μετά την αποβολή: «Ενας από τους καλύτερους στον κόσμο» (vid)
EUROPA LEAGUE

08:31 - 25.10.2024

Ειρωνεύτηκε τον διαιτητή ο Μουρίνιο μετά την αποβολή: «Ενας από τους καλύτερους στον κόσμο» (vid)

Μετά το ισόπαλο (1-1) αποτέλεσμα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο εξαπέλυσε πυρά εναντίον του διαιτητή Κλέμεντ Τουρπέν, ο οποίος τον απέβαλε από την αναμέτρηση.

Ενα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter, δείχνει οπαδούς της Γιουνάιτεντ να προσπαθούν να στριμωχτούν μέσα από μια μικροσκοπική πόρτα για να αποχωρήσουν από το γήπεδο, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός των φιλάθλων της ομάδας του Τεν Χαχ, δεν μπορούσε να αποχωρήσει ούτε από τις εξέδρες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει χωρίς νίκη στο Europa League, αφού ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε για την τρίτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 15ο λεπτό ο Ζίρκζεϊ έδωσε στον Έρικσεν κι αυτός με... κεραυνό μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τους «κόκκινους διαβόλους». Στη συνέχεια όμως η τουρκική ομάδα πήρε μέτρα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Τελικά τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Φενέρμπαχτσε ισοφάρισε με τον Ελ Νεσίρι. Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.