Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να πωλήσει τον Μαγκουάιρ
i

©imago

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να πωλήσει τον Μαγκουάιρ

Νεφέλη Μπισμπίκη 15:50 - 13.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:04 - 13.10.2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ακούσει προσφορές για την πώληση του Χάρι Μαγκουάιρ τον Ιανουάριο, ξεκινώντας από το ποσό των μόλις, 10 εκατομμυρίων λιρών.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ, αγωνίζεται διαρκώς για να καθιερώσει την θέση του στην ομάδα, πράγμα που μοιάζει αρκετά δύσκολο, μετά τις μεταγραφές των Ματάις Ντε Λιχτ και Λένι Γιορό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μάλιστα, μείωσε κατά πολύ την τιμή του Άγγλου κεντρικού αμυντικού, καθώς πριν ένα χρόνο, κόστιζε 30 εκατομμύρια λίρες.

Ο Μαγκουάιρ, κόστισε 80 εκατομμύρια λίρες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λέστερ τον Ιούλιο του 2019, σπάζοντας το ρεκόρ για την απόκτηση ενός αμυντικού, που προηγουμένως κατείχε η Λίβερπουλ, με την μεταγραφή του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για 75 εκατομμύρια λίρες. Ο Άγγλος αμυντικός, έχασε το Euro 2024 λόγω τραυματισμού, αλλά δεν συμπεριλήφθηκε ούτε στις κλήσεις του Λι Κάρσλεί για το Nations League. Όσον αφορά τη φετινή του πορεία στους «κόκκινους διαβόλους», την περασμένη Κυριακή (6/10), ο Μαγκουάιρ αποχώρησε τραυματίας από το «Villa Park» και δεν αναμένεται να επιστέψει μέχρι και τον επόμενο μήνα.

H Γουέστ Χαμ, ήταν μία ομάδα η οποία είχε έρθει σε επαφή με τον Μαγκουάιρ, αλλά αυτή η συμφωνία κατέρρευσε. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα κάνει τα πάντα για να απαλλαγεί από τον Άγγλο, γι' αυτό άλλωστε είναι έτοιμη να δεχτεί και μία πρόταση η οποία θα είναι μόλις 10 εκατομμύρια λίρες. Το συμβόλαιο του 31χρονου λήγει τον Ιούλιο, ενώ αν η ομάδα του Τεν Χαχ δεν καταφέρει να πετύχει τον στόχο της τον Ιανουάριο, θα έχει ακόμα μία προσπάθεια το καλοκαίρι.