Σοκ για πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

i

Παίκτες Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ/ Catherine Ivill/Getty Images

Σοκ για πρώην αστέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

Κώστας Τόπας 13:53 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:53 - 11.09.2024

Πρώην ποδοσφαιριστής κι αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καταδικάστηκε σε φυλάκιση.

Πριν από δύο μήνες, ο πρώην αριστερός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά, είδε μια δραματική πτώση στη ζωή, καθώς καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για εγκατάλειψη οικογένειας.

Το γαλλικό περιοδικό «Le Parisien» ανέφερε ότι ο Εβρά χρωστάει κάτι λιγότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ διατροφή στην πρώην σύζυγό του, την οποία απέφυγε να πληρώσει.

Αρνούμενος να καταβάλει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Σάντρα Εβρά, ο πρώην αριστερός μπακ κρίθηκε ένοχος από δικαστές στο προάστιο της Ναντέρ του Παρισιού για την ουσιαστική «εγκατάλειψη» της πρώην συζύγου του και των παιδιών τους που είναι τώρα 19 και 10 ετών.

Τώρα, ένας άλλος πρώην «κόκκινος διάβολος» καταδικάστηκε επίσης σε ποινή φυλάκισης για το ίδιο θέμα. Ο πρώην μέσος Άντερσον καταδικάστηκε σε φυλάκιση στην πόλη Πόρτο Αλέγρα της νότιας Βραζιλίας, εκτός και αν πληρώσει τις 45.000 λίρες που οφείλει ως διατροφή για τα εννέα παιδιά του.

Ένας δικαστής εξέδωσε την απόφαση την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο, τα νέα έγιναν γνωστά στις 10 Σεπτεμβρίου. Η ποινή θα ήταν 30 ημέρες στη φυλακή Irmao Miguel Dario, εκτός εάν εκκαθαρίσει το χρέος.

Στον Άντερσον, προσφέρθηκε η επιλογή να κάνει τη φυλάκισή του σε ένα «ημι-ανοικτό» καθεστώς όπου θα μπορούσε να εργάζεται ή να σπουδάζει έξω από τη φυλακή κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά να επιστρέφει για ύπνο το βράδυ, σύμφωνα με τον έγκριτο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό ιστότοπο «GZH».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άντερσον βρίσκεται στο επίκεντρο της διαμάχης, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια κατηγορήθηκε για ξέπλυμα 4,7 εκατομμυρίων λιρών μέσω κρυπτονομισμάτων. Εκείνη την εποχή, η βραζιλιάνικη εφημερίδα Globo τον κατονόμασε ως ένα από τα οκτώ άτομα που ερευνώνται από εισαγγελέα για ένα σχέδιο που αποσκοπούσε στην εκτροπή χρημάτων από το κρατικό χρηματιστήριο.

Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν η έρευνα έχει κλείσει ή είναι ακόμη σε εξέλιξη.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!