«Σοκ» με Μαζράουι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για δύο μήνες λόγω καρδιακής αρρυθμίας

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι - Φωτ. IMAGO

«Σοκ» με Μαζράουι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για δύο μήνες λόγω καρδιακής αρρυθμίας

Κώστας Τόπας 13:25 - 10.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:25 - 10.10.2024

Ο Νουσαΐρ Μαζράουι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες λόγω καρδιακής αρρυθμίας.

Η σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, ειδικά μετά από ένα καλοκαίρι υψηλού επιπέδου δαπανών σε μεταγραφές.

Ο σύλλογος πρόσθεσε πέντε νέα μέλη στην ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ. Τους Μάνουελ Ουγκάρτε, Τζόσουα Ζίρκζεϊ, Λένι Γιόρο, Ματίας Ντε Λιχτ και Νουσαΐρ Μαζράουι. Ωστόσο, ένας από αυτούς τους παίκτες, ο 18χρονος αμυντικός Γιόρο, δεν έχει κάνει ακόμη το επίσημο ντεμπούτο του για τον σύλλογο αφού τραυματίστηκε εναντίον της Άρσεναλ στην προετοιμασία της σεζόν.

Βέβαια, αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τους «κόκκινους διαβόλους», καθώς ο Νουσαΐρ Μαζράουι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης καθώς διαγνώστηκε με μια μορφή καρδιακής αρρυθμίας.

«Ο Μαζραουί έχει υποβληθεί σε διαδικασία για να διορθώσει την κατάσταση. Πηγές λένε ότι ο παίκτης είχε καρδιακές περιπτώσεις στο παρελθόν», αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Μαζράουι θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων έως και τέσσερις εβδομάδες για να επιστρέψει ξανά σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήσεων, μετά από την χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης καρδιακής αρρυθμίας που θα χρειαστεί.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται μπορεί να χρειαστούν 6-8 εβδομάδες για να αναρρώσει πλήρως και να επιστρέψει σε οποιαδήποτε μορφή δράσης.

Οι συναγερμοί εξακολουθούν να χτυπούν στο «Ολντ Τράφορντ» και το έργο του Έρικ Τεν Χαχ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να μην απογειώνεται μπροστά σε ένα κοινό που αρχίζει να απελπίζεται καθώς δεν βλέπει φως στο τέλος του τούνελ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», στην Premier League, είναι πιο κοντά στον... υποβιβασμό παρά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Μετά την τελευταία ισοπαλία στο «Villa Park» που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε λήξει με ήττα, η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στη 14η θέση του πρωταθλήματος με μόλις οκτώ βαθμούς.

Μετά από επτά παιχνίδια που έπαιξε στην κορυφαία αγγλική διοργάνωση, η ομάδα του Τεν Χαχ έχει κερδίσει μόνο δύο παιχνίδια. ένα εναντίον της Φούλαμ με το «φτωχό» 1-0 στην έδρα της και ένα άλλο εναντίον της νεοφώτιστης Σαουθάμπτον με 3-0 που βρίσκεται πλέον στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τη Γουλβς.