Το ξέσπασμα του Καντονά προς τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ: «Τους πετάω μια σακούλα σκ@@α»

Ερίκ Καντονά

i

©imago

Το ξέσπασμα του Καντονά προς τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ: «Τους πετάω μια σακούλα σκ@@α»

Δημήτρης Χούπης 21:52 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:52 - 15.10.2024

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ερίκ Καντονά ξέσπασε κατά της διοίκησης της ομάδας για την απόφαση να διώξει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να δώσει τέλος στη συνεργασία της με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποτελούσε για έντεκα χρόνια παγκόσμιος πρεσβευτής του συλλόγου. Η απόφαση αυτή προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις με τον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων» να ξεσπούν κατά της διοίκησης.

Έτσι και ο Ερίκ Καντονά, ο οποίος εκτόξευσε... βέλη κατά της INEOS. Συγκεκριμένα, ο Γάλλος θρύλος της Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι κανονικά ο Σερ Άλεξ θα έπρεπε να κάνει ό,τι θέλει στην ομάδα και η απόφαση αυτή αποτελεί έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του. Τόνισε δε ότι πετάει στη διοίκηση μια... σακούλα σ@@@α.

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Τέτοια έλλειψη σεβασμού», έγραψε ο θρύλος της Γιουνάιτεντ στο Instagram. «Είναι εντελώς σκανδαλώδες. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι για πάντα το αφεντικό μου! Και τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σκ@@α!», ήταν τα λόγια του Γάλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΙΝΕΟΣ του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ θα σταματήσει να πληρώνει τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος έπαιρνε τον χρόνο περίπου 2,1 εκατομμύρια λίρες. Η απόφαση αυτή είχε να κάνει με το γενικότερο πλαίσιο περικοπών που είχε εφαρμόσει από την ημέρα που αγόρασε το 27,7% των μετοχών της ομάδας.