Η Τότεναμ έκανε... παρέλαση στο Old Trafford απέναντι στην απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
i

©imago

Η Τότεναμ έκανε... παρέλαση στο Old Trafford απέναντι στην απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Χούπης 20:27 - 29.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 29.09.2024

Η Τότεναμ έκανε ό,τι ήθελε στο Old Trafford επικρατώντας με 3-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Τότεναμ έκανε... πάρτι στο Old Trafford νικώντας την απογοητευτική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Premier League. Πρωταγωνιστής της ομάδας του Βόρειου Λονδίνου ο Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος σκόραρε το πρώτο γκολ και έβγαλε την ασίστ στο δεύτερο το οποίο πέτυχε ο Κουλουσέφσκι.

Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης τα «σπιρούνια» πήραν το προβάδισμα. Ο Φαν ντε Βεν αφού πρώτα έκοψε την επίθεση των γηπεδούχων, έκανε ένα τρομερό σπριντ έδωσε στον Μπρέναν Τζόνσον, ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για την Τότεναμ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Ποστέκογλου έκαναν ό, τι ήθελαν, αλλά Μάντισον, Τζόνσον και Βέρνερ είδαν τον Ονάνα να τους λέει «όχι».

Στο 42ο λεπτό η κατάσταση έγινε πιο εύκολη για την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, καθώς ο Μπρούνο Φερνάντες αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους η Τότεναμ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Τζόνσον έβγαλε πάσα στον Κουλουσέφσκι και αυτός με ωραίο τελείωμα «νίκησε τον Ονάνα για το 2-0.

Από εκεί και έπειτα τα «σπιρούνια» έριξαν τον ρυθμό του αγώνα, με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να προσπαθούν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι. Δίχως όμως επιτυχία, αφού Ζίρκζεϊ και Γκαρνάτσο δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους. Στο 77ο λεπτό ο Σολάνκε μετά από κεφαλιά του Σάαρ, πετάχτηκε και με προβολή έκανε το 3-0 για την Τότεναμ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 6ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ