«Τρίζει» η καρέκλα του Τεν Χαχ: Το «deadline» από την διοίκηση και ο Μουρίνιο

Ο Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φωτ. IMAGO

«Τρίζει» η καρέκλα του Τεν Χαχ: Το «deadline» από την διοίκηση και ο Μουρίνιο

Κώστας Τόπας 15:39 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 15.10.2024

Ο Έρικ τεν Χαχ έχει ενημερωθεί από την διοίκηση πόσο καιρό του έχει απομείνει για να σώσει τη δουλειά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Ο Έρικ Τεν Χαχ βρίσκεται υπό πίεση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για άλλη μια φορά, αφού βίωσε το χειρότερο ξεκίνημα της ομάδας σε μια σεζόν στην Premier League.

Η Γιουνάιτεντ είναι 14η στη βαθμολογία, με οκτώ βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές κι αφού είχε μια σειρά πέντε αγώνων χωρίς να γευτεί τη χαρά της νίκης.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθαίρεσε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από πρεσβευτή της ομάδας!
PREMIER LEAGUE

12:09 - 15.10.2024

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθαίρεσε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από πρεσβευτή της ομάδας!

Το συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων λιρών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έληξε, έπειτα από απόφαση του σερ Τζιμ Ράτκλιφ και της INEOS.

Οι ισοπαλίες με Πόρτο και Άστον Βίλα μπορεί να κράτησαν (προσωρινά) τον Τεν Χαχ ακλόνητο στον πάγκο, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν ανησυχίες για το μέλλον του, μετά από μια πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Και σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του «Football Insider», η θέση του Τεν Χαχ παραμένει στον «αέρα» με πηγές να αναφέρουν ότι η διοίκηση του έχει θέσει deadline. Υποστηρίζεται ότι η Γιουνάιτεντ θα πάρει την απόφαση να απολύσει τον Ολλανδό προπονητή, εάν η ομάδα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της.

Ο Μουρίνιο μπορεί να «τελειώσει» τον Τεν Χαχ

Μετά τη διεθνή διακοπή, οι «κόκκινοι διάβολοι» επιστρέφουν στη δράση με μια επίσκεψη της Μπρέντφορντ στο «Ολντ Τράφορντ» το Σάββατο (19/10). Επειτα ακολουθεί το παιχνίδι για το Europa League με ένα ταξίδι στη Φενέρμπαχτσε, του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος θα μπορούσε ουσιαστικά να βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο για τον Τεν Χαχ.

Η Γιουνάιτεντ εξασφάλισε μια θέση στο Europa League της φετινής σεζόν, αφού κέρδισε τη Μάντσεστερ Σίτι για να κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας, με το κατόρθωμα αυτό να θεωρείται αρκετό για τους ιθύνοντες του συλλόγου, ώστε να επιμείνουν στον Τεν Χαχ, παρά την απογοητευτική κατάκτηση της όγδοης θέσης. Αυτό όμως έχει αλλάξει πλέον και ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ έχει μπροστά του δύο κρίσιμα παιχνίδια προκειμένου να διατηρήσει τη θέση του.

Το καλοκαίρι, ο Τεν Χαχ ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2026. Ωστόσο, εάν τα πράγματα δεν βελτιωθούν στα επόμενα δύο παιχνίδια, υποστηρίζεται ότι η απόλυση του Ολλανδού είναι αναπόφευκτη.