Ανησυχία στη Μάντσεστερ Σίτι - Αποχώρησε σφαδάζοντας πάνω σε φορείο ο Άκε από τον αγώνα της Ολλανδίας
i

©imago

Ανησυχία στη Μάντσεστερ Σίτι - Αποχώρησε σφαδάζοντας πάνω σε φορείο ο Άκε από τον αγώνα της Ολλανδίας

Δημήτρης Χούπης 23:15 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 23:15 - 10.09.2024

Ο Νέιθαν Άκε τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ολλανδίας με τη Γερμανία για το Nations League, αποχωρώντας από το γήπεδο σφαδάζοντας πάνω σε φορείο.

Ο Νέιθαν Άκε στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της Ολλανδίας με τη Γερμανία.

Ο διεθνής αμυντικός λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο έχοντας αποκομίσει έναν σοβαρό, όπως φάνηκε τραυματισμό. Συγκεκριμένα, βρισκόταν κοντά στο κόρνερ, έκανε μια προσπάθεια να πάρει την μπάλα, αλλά το πόδι του τεντώθηκε με άσχημο τρόπο.

Ο Ολλανδός έπεσε αμέσως στο έδαφος σφαδάζοντας πιάνοντας στον οπίσθιο μηριαίο του αριστερού του ποδιού. Οι γιατροί των «οράνιε» εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες, αλλά ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Κάπως έτσι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πάνω σε φορείο και αντικαταστάθηκε από τον Γιούριεν Τίμπερ. Αύριο μάλιστα ο 29χρονος αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία και με το ιατρικό επιτελείο των «πολιτών» για να φανεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Ο Άκε μέχρι στιγμής έχει παίξει μόλις σε ένα παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, στο οποίο έπαιξε τρία λεπτά. Την ίδια ώρα στο προηγούμενο ματς της Ολλανδίας με τη Βοσνία για την πρώτη αγωνιστική του Nations League φόρεσε τη φανέλα βασικού και έπαιξε για περίπου 70 λεπτά.