Ανοιχτός για μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία ο Ντε Μπρόινε

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

@Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images

Ανοιχτός για μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία ο Ντε Μπρόινε

Δημήτρης Χούπης 16:19 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 16:20 - 04.06.2024

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε σε συνέντευξη που έδωσε, δήλωσε ότι είναι ανοιχτός να πάρει μια μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία.

Η σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώθηκε, έχοντας κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο, την Premier League. Την τέταρτη συνεχόμενη και τη δέκατη στην ιστορία της, ανεβαίνοντας έτσι στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε για ακόμα μια σεζόν, αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα, παρόλο που έλειψε κοντά μισή χρονιά με τον τραυματισμό του. Όταν επέστρεψε όμως έδειξε, ότι δεν τον επηρέασε η απουσία του, βοηθώντας στο μέγιστο την ομάδα του για να φτάσει στην κατάκτηση μια ακόμα Premier League.

Ενδεικτικό αυτού είναι ότι είχε 18 ασίστ και έξι γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, σε συνέντευξη που έδωσε Μέσο του Βελγίου, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο 32χρονος το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε αρκετές προτάσεις από τη Σαουδική Αραβία, τις οποίες όμως απέρριψε, μένοντας πιστός στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι πλέον τις σκέφτεται μιας είναι πάνω από τριάντα. Εκεί πάτησε και ο Βέλγος, στην ηλικία του, λέγοντας ότι έχει φτάσει σε σημείο που πρέπει να είναι ανοιχτός σε όλα.

«Σαουδική Αραβία; Στην ηλικία μου πρέπει να είμαι ανοιχτός σε όλα. Μιλάτε για τεράστιο ποσό χρημάτων, στο τελευταίο μέρος της καριέρας μου, πρέπει να το σκεφτείς. Για τη σύζυγό μου είναι μια εξωτική περιπέτεια. Πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου», ήταν τα λόγια του στην αρχή.

«Αν παίξω για δύο χρόνια στη Σαουδική Αραβία θα πάρω ένα τεράστιο ποσό χρημάτων. Μέχρι να φτάσω εκεί, θα έχω παίξει 15 χρόνια ποδόσφαιρο και αυτό το ποσό, δεν το έχω φτάσει ποτέ. Πρέπει να τα σκεφτείς αυτά, για το τι υπάρχει μετά», συνέχισε μετά ο Βέλγος, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025.