Απαράδεκτη κίνηση του Χάαλαντ: Στο 2-2 της Σίτι πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκάμπριελ (vid)

Απαράδεκτη κίνηση του Χάαλαντ: Στο 2-2 της Σίτι πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Γκάμπριελ (vid)

Δημήτρης Χούπης 20:54 - 22.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 22.09.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ μετά την ισοφάριση του Στόουνς, προέβη σε μια απαράδεκτη κίνηση, πετώντας την μπάλα στο κεφάλι του Γκάμπριελ.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι με μεγάλη ένταση η Άρσεναλ των δέκα παικτών πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Μάλιστα η ομάδα του Βόρειου Λονδίνου κρατούσε τη νίκη στα χέρια της, αλλά το γκολ του Τζον Στόουνς στο 90+7' έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στους «πολίτες». Μετά το γκολ ο Έρλινγκ Χάαλαντ όμως προέβη σε μια απαράδεκτη κίνηση.

Ο Νορβηγός πήρε την μπάλα από τα δίχτυα και αμέσως την πέταξε στο κεφάλι του Γκάμπριελ. Ο Βραζιλιάνος με τον επιθετικό της Σίτι αμέσως μετά τη σέντρα μάλιστα είχαν αψιμαχία με αφορμή αυτή τη φάση. Οι δύο παίκτες συγκεκριμένα άρχισαν να σπρώχνονται και αμέσως οι συμπαίκτες τους έσπευσαν, άλλοι να τους υπερασπιστούν και άλλοι για να τους χωρίσουν.

Τελικά η ένταση σταμάτησε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων, αλλά ο διαιτητής Μάικλ Όλιβερ δεν έδειξε την κίτρινη κάρτα ούτε στον Γκάμπριελ ούτε στο Χάαλαντ για την αψιμαχία τους.