Αβέβαιο το μέλλον του Έντερσον στη Μάντσεστερ Σίτι

Έντερσον

i

©imago

Αβέβαιο το μέλλον του Έντερσον στη Μάντσεστερ Σίτι

Δημήτρης Χούπης 10:28 - 24.07.2024 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 24.07.2024

Ο Έντερσον δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν να μην αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι, με τον Βραζιλιάνο να ενδέχεται να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Το μέλλον του Έντερσον στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει στον... αέρα. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει δεχτεί πρόταση από την Αλ Νασρ, με την οποία έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και πλέον η μεταγραφή του εξαρτάται από τις δύο ομάδες.

Κάπως έτσι το μέλλον του 30χρονου είναι αβέβαιο στους «πολίτες», οι οποίοι έχουν ήδη απορρίψει μία πρόταση της Αλ Νασρ. Συγκεκριμένα η αραβική ομάδα έχει κάνει προσφορά τριάντα εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα του Μάντσεστερ, αλλά εκείνη ζητάει πάνω από πενήντα εκατομμύρια ευρώ για να τον αφήσει να αποχωρήσει.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του Ορτέγκα, ο οποίος όπως φαίνεται μπορεί να είναι το νούμερο ένα της ομάδας. Από τη μεριά του ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να απαντήσει για το μέλλον του Έντερσον στον σύλλογο μετά από το φιλικό με τη Σέλτικ, με τον Ισπανό να μη δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

Ο Καταλανός τεχνικός σχολίασε πως πλέον η μεταγραφή του είναι στα χέρια των ομάδων, με τον ίδιο όμως να θέλει να μείνει. «Θα ήθελα να μείνει, αλλά εξαρτάται από τις ομάδες.

Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση. Δεν έχουν γίνει επαφές εδώ και μερικές μέρες. Ακόμα προπονείται με εμάς μέχρι να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Θα δούμε τι θα γίνει», ήταν τα λόγια του Γκουαρδιόλα, ο οποίος επίσης έβαλε τέλος στις φήμες περί αποχώρησης του Ντε Μπρόινε για τη Σαουδική Αραβία.