Αυτός είναι ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι όπου ο Γκουαρντιόλα ζήτησε να μην πουληθεί αυτό το καλοκαίρι

Πεπ Γκουαρντιόλα

Αυτός είναι ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι όπου ο Γκουαρντιόλα ζήτησε να μην πουληθεί αυτό το καλοκαίρι

Κώστας Τόπας 08:32 - 12.08.2024 / Ανανεώθηκε: 08:32 - 12.08.2024

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ζήτησε από την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι να μην πουληθεί ένας παίκτης ο οποίος αναμένεται να είναι πρωταγωνιστής των Πολιτών τη νέα σεζόν.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τυπικά δεν στέκεται εμπόδιο σε έναν παίκτη αν θέλει να φύγει, αφού άφησε τον Κόουλ Πάλμερ να πάει στην Τσέλσι από τη Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι.

Άκουσε επίσης την επιθυμία του Χούλιαν Άλβαρες για περισσότερα λεπτά και έδωσε την συγκατάθεσή του για την μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αξίας 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι οπαδοί μόλις ανακάλυψαν την ασυνήθιστη ιστορία πίσω από το Community Shield
PREMIER LEAGUE

12:21 - 11.08.2024

Οι οπαδοί μόλις ανακάλυψαν την ασυνήθιστη ιστορία πίσω από το Community Shield

Η μάχη για το Community Shield μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - έλαβε τέλος, με τους Πολίτες να κατακτούν το τρόπαιο. Ωστόσο, ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτόν τον αγώνα;

Η πρωταθλήτρια της Premier League, έχει κάνει μόνο μία μεταγραφή μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι, αποκτώντας τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Σαβίνιο έναντι 30,8 εκατομμυρίων λιρών από την Τρουά.

Μπορεί οι Πολίτες να μην προχωρήσουν σε άλλη προσθήκη, αλλά ο Γκουαρντιόλα έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι ένας παίκτης θα μείνει στη θέση του. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, Τζέιμς ΜακΑτί ήταν ένα από τα τέσσερα ταλέντα της ακαδημίας που ξεκίνησε στη νίκη στο Community Shield εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας επιστρέψει για προετοιμασία μετά από δύο σεζόν ως δανεικός στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο ΜακΑτί είχε μια εντυπωσιακή εμφάνιση και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Γκουαρντιόλα είπε ότι είπε στον αθλητικό διευθυντή Τσίκι Μπεγκιριστάιν ότι η ομάδα χρειάζεται τη «συγκεκριμένη ποιότητά» του και πως δεν μπορεί να βγει προς πώληση.

«Είναι δύσκολο να βρεις παίκτες με αίσθηση του γκολ σε μικρούς χώρους που επιτίθενται στο τελευταίο τρίτο και ο ΜακΑτί έχει αυτή την ποιότητα», είπε ο Γκουαρντιόλα, σύμφωνα με το Manchester Evening News.

«Γι' αυτό είπα στην διοίκηση στην αρχή της σεζόν ότι δεν θέλω να τον δανείσω και δεν θέλω να τον πουλήσω επειδή χρειάζομαι τη συγκεκριμένη ποιότητά του σε μικρούς χώρους. Ο ΜακΑτί έχει αυτή την ικανότητα».

Ο ΜακΑτί έκανε το πρώτο του επίσημο ξεκίνημα για τη Σίτι το Σάββατο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!